Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti ei talu põrutust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti ei talu põrutust

Nagu selline lugu, et lihtsalt ühel päeval viskasin rahakoti arvuti peale ja laks pilt läind eest ja tegi reseti... Ja siis nagu sellest ajast peale on olnd nii, et väike kops isegi kaotab pildi :| Siis nagu oli veel selline teema, et panin täna woofri arvutile ja kui natuke kõvemaks keerasin asja siis kadus ka pilt ära ja restart, võtsin arvuti lahti, loksutasin juhtmeid, uurisin reseti nuppu, midagi arukat ei leidnud, milles asi võib olla.. sest enne pole kunagi midagi sellist olnud, olen arvuti kõikuma löönd rusikaga ja ikka on ilusti edasi töödanud, nüüd ei saa enam muusikat ka kuulata, kõlarid tuleb arvutist kaugele vedada :'(

vaata, kas kõik laienduskaardid on korralikult lõpuni pesas sees. eriti armastab välja hüpata agp kaart.

võta mälud pesast välja, puhasta kontakte (ettevaatust staatikaga) ja pane pessa tagasi.

hullemal juhul võib ka kuskil mikropragu või külmjoode olla.
    olen näinud näiteks sedagi, et suurel chipil mõni jalg jootest lahti.

ps. sellised vead tekivad vahetevahel arvuti tagumisest.
    GSM: 5039624

Comment

Mul korra ühel masinal oli toitekal korpus ühe juhtme isolatsiooni ära lõiganud... Loksutusest läks vastu ja kohe toitekas lühis ja lülitas enda välja.

Comment

Reseti nupp ise on ka vahest jamanud. Tõmba küljest ära, siis selge.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
        X