Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Küsimus emaplaadi kohta. (teemast " Probleem lauaarvutiga")

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus emaplaadi kohta. (teemast " Probleem lauaarvutiga")

Tere olen martin ja mul on mure selline et mul on uus emaplaat ja ma sooviks teada kas on sellel emaplaadil vaja jahutus ribasi ,

Emaplaat : Msi- 760G-p43 ( FX ) link tootele : http://eu.msi.com/product/mb/760G-P43--FX-.html

Vs: Küsimus emaplaadi kohta. (teemast " Probleem lauaarvutiga&quot

On ikka vaja jah. Miks sa neid ära tahad võtta üldse?

Comment

ma ei taha ära võtta vaid emaplaadil polnud küljes seda ültse ja karbis kaasas ka mitte
      aga kus kohast saada seda jahutus ribi !
      viimati muutis kasutaja shelbygt500; 16 m 2013, 20:50.

Comment

Universaalne prose jahutus:

Sobib ka sinu emaplaadi CPU-d jahutama.

Comment

Esmalt postitatud saformo poolt Vaata postitust
          Universaalne prose jahutus:

Sobib ka sinu emaplaadi CPU-d jahutama.
          nu seda kindlasti mul umbes selline on peal ....
          ma mõttlesin oopis teist asja . , Click image for larger version

Name:	MSI 760G-P43 -FX_picture_3D1.png
Views:	1
Size:	319,7 KB
ID:	867470

Comment

Esmalt postitatud shelbygt500 poolt Vaata postitust
            ma mõttlesin oopis teist asja . ,
            Mis seal peaks sinu meelest olema? Kas sellel uuel emaplaadil on kaasas mingi juhend või manuaal, kus on ju kirjas, mis seal peab olema. Lugeda ikka oskad?
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
              Mis seal peaks sinu meelest olema? Kas sellel uuel emaplaadil on kaasas mingi juhend või manuaal, kus on ju kirjas, mis seal peab olema. Lugeda ikka oskad?
              lugeda ma mõistan ja saan aru ka , aga see asi millele ma tähelepanu pöörasin kutustakse inglise keeles heatsink või midagi sellist , ja see peaks olema prose kõrval aga mul ei ole seda ja pole sellest juhendites ka kirjas mitte midagi !!! niiet ära hakka ütlema et ma ei oska lugeda !!!!!

Comment

Ja millest sa järeldad, et seal midagi peaks olema? Ja kui seal tõesti mingi jahutus olema peaks, kas sa ei arva, et tootja oleks selle siis sinna pannud?

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
                  Ja millest sa järeldad, et seal midagi peaks olema? Ja kui seal tõesti mingi jahutus olema peaks, kas sa ei arva, et tootja oleks selle siis sinna pannud?
                  no nüüd ometi hakkame jõudma kuhugi , keegi midagi tarka ka küsida mõistab minu käest , minu vastus on et kust ma tean , ma tahaks vastust ka ise teada , sest ma arvan et peaks olema.........

Comment

Mina küll ei arva, et seal midagi peaks olema, aga miks sina teisiti arvad?

Comment

Mina küll ei arva, et seal midagi peaks olema, aga miks sina teisiti arvad?
                      nujh , mina jään oma varjandi juurde et peaks olema seal see heatsink ja kõik , kui keegi veel oskab aidata sis oleks tore näha neid kommentare !

Comment

Aga pane siis sinna midagi, keegi ju ei keela. Võid ju kasutada näiteks videokaardi mälude jaoks mõeldud liimikleepsuga radiaatoreid.
                        Suvaline näide -> http://www.modikomp.ee/jahutused/84000000063/ (need on vist küll tavalise liimiga, vähemalt tuub paistab?)
                        Teeb see asja paremaks või mitte, ei oska mitte arvata.

Comment

Aga pane siis sinna midagi, keegi ju ei keela. Võid ju kasutada näiteks videokaardi mälude jaoks mõeldud liimikleepsuga radiaatoreid.
                          Suvaline näide -> http://www.modikomp.ee/jahutused/84000000063/
                          Teeb see asja paremaks või mitte, ei oska mitte arvata.
                          eks ma ikka proovin ....

Comment

Esmalt postitatud shelbygt500 poolt Vaata postitust
                            aga see asi millele ma tähelepanu pöörasin kutustakse inglise keeles heatsink või midagi sellist , ja see peaks olema prose kõrval aga mul ei ole seda
                            Kust sa seda lugesid et peab olema protsessori kõrval? Oskaks ehk paremini nõu anda, kui näeks seda teksti või pilti kust sa selle mõtte oled saanud.

Comment

Protsessori kõrval on ju ka põhjasild, millel on tõesti radiaator peal (pildilt paistab), äkki käib jutt sellest?

Comment

Working...
                              X