Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kuidas mõõta voolutugevust ...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuidas mõõta voolutugevust ...

Kuidas mõõta voolutugevust toiteplokist tuleval pingel?

Mõõteriistaks selline asi:

hmm...egas polegi midagi, mõõta voolu toiteplokist tuleval pingel e. siis ma eeldan et tegu on alalis vooluga siis pane testripiirkond 10A piirkonna peale ja kuna tegu on 10A siis pead panema testri punase juhtme ülemisse auku ja siis pane tarbijaga jadamisi et vool läbi testri lähex ning pane seade tööle kui piirkond liiga suur siis pane väiksema peale aga siis pead juhtme tagasi tõstma. Pea meeles et selle testriga saad vaid mõõta ALALIS voolu

Comment

seadmega jadamisi just...
      aga kuidas ohutult kindlaks teha, et kui tugevat voolu seade kannatab?

Comment

hmmm...ma ei mõista, voolu kannatab....kas tester palju voolu kannatab või palju seade voolu tarbib.....jääb arusaamatuks küsimus, proovi täpsusatada oma küsimust

Comment

Liquid mõtleb vist toitebloki max. voolu. Mina üritaks kõigepealt bloki pealt lugeda Pinge on ilmselt teada. Pane talle reguleeritav koormus ja ampermeeter (sama tester 10A piirkonna peal) järgi (järjestikku ühendatuna). Reostaat peab olema võimas et ka 10A puhul mitte suitsema hakata. Keerad siis voolu juurde (vähendad reostaadi takistust) ja jälgid teise testriga mida väljundpinge teeb. Kui kukkuma hakkab, loed ampermeetrilt näidu, võtad mõttes natca vähemaks ja ongi max vool käes.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
          X