Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LAN <->WIFI adapter?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LAN <->WIFI adapter?

On ehk keegi kuulnud kas selliseid tehakse? Jah, osad Access-pointid toetavad sellist funktsiooni kuid ehk on lihtsamaid/odavamaid variante?
    Vaja oleks kontroller, millel väljund ethernetti üle WIFI serveriga suhtlema saada.
    On küll olemas USB<->WIFI pulgakesed kuid siis peaksin tegema enne etherneti USBiks...ei viitci.
    Aidake laiska inimest.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

"lan <-> wireless adapter"-i mediakonversiooni teostamiseks on sul ikkagi vaja bridge funktsiooniga vidinat, ehk access pointi. aga viimasel ajal on nad ju suht odavaks läinud (miski canyoni AP k-saloonis alla 900 krooni)

ainult wifi võrgukaardist ei piisa, kui sa just otse üle bussi temaga suhtlema ei hakka. (kuigi, seegi pole võimatu)
    usb wifi pulgakesed on ka sisuliselt usb võrgukaardid.
    GSM: 5039624

Comment

Mina paneks ka mingi pisikese-odava ap. Siis vastavalt soovile konfiks ta kas AP rezhiimi või AP client rezhiimi ja korras. Samas saaks ka kohe WEP'i peale keerata kui vaja ja muid olulisi parameetreid kruvida.
      USB kaudu üldse ei soovitaks, seal oleks vaja kõigepealt vaja usb sidet pidada, siis teha mingid selle jublaka draivrid kontrollerile ja lõpuks veel mingi tcp stack sinna sisse kompileerida, näiteks siis microchipi oma... Lihtsam oleks juba võtta mingi pcmcia kaart, mõnedele sellistele on vähemalt draiver vaba koodina olemas ja saaks asja uurida. Või siis mingi ap firmware't disassembleerima hakata, neil seal ju on samasugused pcmcia kaardid sees ja siis mingid protsessorid kõrval.

Comment

...Või siis mingi ap firmware't disassembleerima hakata, neil seal ju on samasugused pcmcia kaardid sees ja siis mingid protsessorid kõrval.
        uuematel kasutatakse valdavalt mini-pci kaarte. samasuguseid, nagu lapakatesse statsionaarselt lähevad.

ma *arvan*, et 16bit pcmcia kaardiga on lihtsam suhelda, kui mini-pci-ga.
        GSM: 5039624

Comment

Aga kõik see eeldab ilmselt ikkagi kogu TCP-IP stacki kirjutamist? Samas on mu kontrolleril (tööstuslik, Z-worldi Rabbit) olemas RTL8019 kivi ja C-library selle jaoks. TCP-ip ühenduse võtmine käib imelihtsalt! Kohe kangesti tahaks sellega läbi saada kuid...vist vaid unistus...?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

tere
            kas selline sobib:
            http://www.reaal.ee/Product/data?kood=6e89...bc000202&page=0
            ise olen kasutanud BUFFALO converterit aga see mingi tonni kallim oli.

Comment

Working...
            X