Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mikkri probleem  vaadake kõik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mikkri probleem  vaadake kõik

see nyyd tahax ma msni kaudu mikriga rääkida kuid see ei õnnestu,ma olen proovinud kõike,aga ei saa teised ytlevad,et nad mind ei kuulegi.ma ostsin täna sellise mikkri mul on kõrvaklappid peas ja mikker tuleb suus juurde,vot selline aga ma iseennast kuulen klappidest kui ma mikkrisse räägin ja sound reccorderis saan oma juttu salvestada,kuid msnis panen start talking nii räägin kuid teised ei kuule mind ??? ??? >
    Mehed Punk On Elu!

Vaata mis ta siis teeb, kui võtad MSNis TOOLS->AUDIO TUNING WIZARD...

Minul oli algul ka mikriga probleem...aitas see, kui võtsin lahti VOLUME CONTRO´i ja sealt sis OPTIONS->PROPERTIES ning panin seal sis MICROPHONE ette linnukese...

Comment

see ei nii ei saa, kle sul on msn? anna adre ja räägime lähedalt minu msni adre on djshowman6@hot.ee :
      Mehed Punk On Elu!

Comment

minu msni adre on djshowman6@hot.ee
        Ei tea...ütles, et sellist venda neil põle olemas... :-/

anna adre
        doktorms@hotmail.com :

Comment

see asi nyyd nii,et arvuti kysib mingit teist progret kas keegi teab ja okab soovitada mõnda progret : ???
          Mehed Punk On Elu!

Comment

see asi nyyd nii,et arvuti kysib mingit teist progret kas keegi teab ja okab soovitada mõnda progret : ???
            Mehed Punk On Elu!

Comment

veider värk teil siin, mingi teine programm on MIS?
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

kle tyyp räägi ka mis ühendus on. kõigile peaks selge olema et adsl koduga ei saa sa mitte m***igi teha. [pordid kinni]

Comment

>njah selke siis mul on jah adsl kodu aga ma juba sain selle netmeetinguga. ;D
                  Mehed Punk On Elu!

Comment

jah netmeetinguga on nii et kui sa helistad sellele kellel on korralik ühendus [kodutöö+] siis saab rääkida jne aga sinule helistada ei saa!!

Comment

masendav mul oli alles vastupidine parobleem, kõlaritesse tuli heli ilusti, aga soundi recorderis ei lindistanud, kontrollisin üle lindistamise seade oli õige, probleem pole tänini lahendust saanud.
                      Any ideas?
                      Allkiri xxx

Comment

milline helikaart sul on? mul siuke asi: integreeritud CMEDIA 8738, sellel olendil on nii et driverid on vigased, üks versioon töötab ilusti mikrofoni jaoks aga siis on midagi lahti gamepordiga aga mikker töötab korralikult, kuid mõni teine vers draiver on vastupidi , gameport korras aga mikriga on võimatu midagi teha. hetkel ongi nii et mikrisse räägin, kõlaritest tuleb heli aga üksksi proge ei suuda seda recordida... niiet my advice reinstalli mingi teine versioon diverereid.

Comment

nii,et lühitalt mikker kah haamri alla ;D > :-[ :-/ :'(
                          Mehed Punk On Elu!

Comment

tegelt olen ma kuulnud ,et kui helistax eesti telefoni ja ytleks palun avage minu pordid kas siis nii ei saa
                            Mehed Punk On Elu!

Comment

LOL, sama hästi helistan sinna ja ütlen et pange mulle megabitine ühendus aga hind jätke KODU omaks. ei ei see ongi nii et pordid kinni. mul on megabitine lan ja ka ei saa msnis faile saata ja mikriga rääkida, faile aga vastu võtta saan....

Comment

Working...
                              X