Mul ka ADSL Kodu...faile saata küll ei saa, aga mikri teel õnnetus rääkida küll(teises otsas oli ka ADSL Kodu)...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
mikkri probleem vaadake kõik
Collapse
X
-
milline helikaart sul on? mul siuke asi: integreeritud CMEDIA 8738, sellel olendil on nii et driverid on vigased, üks versioon töötab ilusti mikrofoni jaoks aga siis on midagi lahti gamepordiga aga mikker töötab korralikult, kuid mõni teine vers draiver on vastupidi , gameport korras aga mikriga on võimatu midagi teha. hetkel ongi nii et mikrisse räägin, kõlaritest tuleb heli aga üksksi proge ei suuda seda recordida... niiet my advice reinstalli mingi teine versioon diverereid.Allkiri xxx
Comment
-
Kasutage Picophonet.
Sellega sain rääkida ka 14.4kbps dial-upiga, kvaliteet on väga hea, võimaldab ise koodekit valida, teiste analoogsete programmidega ei anna võrrelda kah.MSN unustage ära.
Pico kodukas
Kui kellelgi huvi on, siis ma teen ka selgitava pildi nuppudest jne.Kodukalt tõmbad ära, regad ka, muidu peab ainult IP järgi helistama.Võimalik on chattida, log-i messaget saata, aga "põhimats" on ikka helistamisel.Soovitan kindlasti seda proovida, ma olen ise selle arendustööst osa võtnud ja kui on mingeid küsimusi või probleeme, kirjutage mulle vabalt IM-ga. (võib ka Picoga helistada/messaget saata, kasutajanimi on Serverkiller, onlines olen õhtuti)
SIIN saab regada
Comment
Comment