Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mikkri probleem  vaadake kõik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mul ka ADSL Kodu...faile saata küll ei saa, aga mikri teel õnnetus rääkida küll(teises otsas oli ka ADSL Kodu)...

Comment

milline helikaart sul on? mul siuke asi: integreeritud CMEDIA 8738, sellel olendil on nii et driverid on vigased, üks versioon töötab ilusti mikrofoni jaoks aga siis on midagi lahti gamepordiga aga mikker töötab korralikult, kuid mõni teine vers draiver on vastupidi , gameport korras aga mikriga on võimatu midagi teha. hetkel ongi nii et mikrisse räägin, kõlaritest tuleb heli aga üksksi proge ei suuda seda recordida... niiet my advice reinstalli mingi teine versioon diverereid.
      mul sama kaart.
      Allkiri xxx

Comment

hmm... mul on ADSL kodu ja mina saan küll nii mikriga rääkida, kui faile saata, kui ka webcamiga mängida
        You can always find another bug in your system...

Comment

mul on MSN koguaeg tolle kohapealt jamanud, nüüd kasutan Skype ja on väga hea

Comment

Kasutage Picophonet.

Sellega sain rääkida ka 14.4kbps dial-upiga, kvaliteet on väga hea, võimaldab ise koodekit valida, teiste analoogsete programmidega ei anna võrrelda kah.MSN unustage ära.

Pico kodukas

Kui kellelgi huvi on, siis ma teen ka selgitava pildi nuppudest jne.Kodukalt tõmbad ära, regad ka, muidu peab ainult IP järgi helistama.Võimalik on chattida, log-i messaget saata, aga "põhimats" on ikka helistamisel.Soovitan kindlasti seda proovida, ma olen ise selle arendustööst osa võtnud ja kui on mingeid küsimusi või probleeme, kirjutage mulle vabalt IM-ga. (võib ka Picoga helistada/messaget saata, kasutajanimi on Serverkiller, onlines olen õhtuti)

SIIN saab regada

Comment

Hmm keegi rääkis siin ,et msn-is ei saa faile saata...ma ei tea minul on kodu töö ja saab küll saata ja vastu võtta jne tee mis tahad

Comment

aga proovi nii et võtad selle volume controli lahti [start>programs>accesories>enteritainment>volume control(win 98 puhul vähemalt) ] ja siis võtad options, klikkad recordingule ja siis ok ning vaata kas microfon on valitud ikka, kui ei siis linnuke sisse

loodetavasti said aru.....

Comment

Ma ei saanud ka MSNiga mikrit tööle aga Skype töötab hästi

Comment

msn messenger on siiski ainult teksti vahetamiseks kõlbulik asi. skype kohapealt niipalju, et nüüd asjal linuxi versioon kah olemas niiet saatke msn hingusele

Comment

uhti.... naljamees kui sul on tulemyyr siis sa arvatavasti ei saagi msmnnis reekida.. muidugi voib olla ka veel selles asi et sul on pordid kinni keeratud.. aga tõmba endale skype.. seda ei peata miski.. muidugi samas pewavad siis sinu sõbrad kellega sa r22kida tahad ka selle tõmbama

Comment

Originally posted by minasiin@Jan 5 2003, 01:13
                        see asi nyyd nii,et arvuti kysib mingit teist progret kas keegi teab ja okab soovitada mõnda progret : ???
                        ei te kas msn+'ist on kasu endal pold sellega mingeid probleeme aint tuleb ära oodata kuni connectib teisega ära

Comment

Working...
                        X