Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kas tasub osta sellist 5.1 helikaarti?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas tasub osta sellist 5.1 helikaarti?

HELIKAART Sweex 5.1,6 kanalit,PCI 190.-
    Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Sügavamalt asjasse süvenemata ja hinda vaadates võib öelda, et täiesti tavaline juust kaart. Filmide-mp3ede jaoks kärab ilmselt küll. Kasulik harjumus on enne mõne tehnikaseadme ostu lugeda internetist arvutusi ja teste antud toote kohta, siis tead, mille saad.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

endal oli see kaart. kuni läbi põles :'( oma vea tõttu küll. mis ma oskan öelda.. mulle igatahes täiesti piisav kaart. midagi ette ei heida.
      hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

tjah :P endal Creative Soundblaster 5.1 Live! -väga kõva kaart.Sweexi kohta ei oska rääkida aga peaks ikkagi parem olema kui need intergreeritud "junnid"

Comment

Kunagi sai testitud. Enam-vähem samasse kvaliteediklassi kui mõned etemad integreeritud jublakad. Kõigi 6 kanali kasutamine ei tahtnud eriti toimida ja igasuguste draiveritega oli jama, kuni üks enam-vähem töötas. Niisama kuulamiseks enam-vähem kõlbas aga kui mu masina integreeritud asjal olid moonutused väiksemad ja ka kõrva järgi parem heli, siis seda ise ei kasuta.
          Üldiselt ülihea proge on RMAA. Mingi tavalise loopback kaabliga saab linein ja out kokku ühendades piisava pildi kaardi kvaliteedist.

Comment

Hmmph, kas mitte seal pole seesama C-Media soundchip,
            mis enamustel on integreeritud emaplaadile?

Comment

Working...
            X