Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Esimese generatsiooni nexus oli omadustelt juba ipad minist üle, uus on veelgi kõvem.
Kuna ta läheb lapsele siis võiks ju Nexuse võtta, Androidil rohkem vabavara saada. (st mänge)
Just, enamus elektroonika seadmeid mis kukub, kipub purunema. See uuem nexus tundub muidugi päris jäik ja tugev olevat. Samuti on neile saada ümbrised, sellised kummist vms. Kaubanduslik välimus pole parim, vähemalt minu silmis. Kuid peaks olema hea kaitse igasugu põrutuste vastu.
On mõlemaid Nexuse versioone proovitud.
Vanem versioon kipub masstarbimisel, kus veebibrauseris on hulga aknaid lahti ja taustal ripub veel mingeid programmijuppe mingil hetkel hanguma. Hangub pildivaade - ehk videot juhtiv junn vms. seade ise töötab. Alguskuudel seda ei olnud täheldada, aga pikema kasutamise järel see anomaalia tekkis. Pärast tehaseseadete taastamist läks kõik jälle korda ja leebemal kasutusel pole uut algseadistamist vaja olnud.
1gen. Nexuse miinuseks on pildikaamera puudumine, millest aegajalt saanud puudust tunda.
2gen. Nexus on tuntavalt võimekam, pisut kitsam ja pikem oma mõõtudelt, mistõttu omavahel nendele mõeldud ümbriseid vahetada ei saa.
4g on loomulikult väga hea lisa selle tahvli puhul, olles kaugemal linnadest viibinud mitmeid kuid metsas, siis 3g ei levi pooltki nii hästi kui 4g.
Akud on head ja terve päev tugevat kasutust pole Nexusele ilma laadija olemasoluta probleem.
Autocad lehitseja töötab väga hästi mõlema mudeli peal.
Päris pc see tablet ei asenda, küll on mugav enamusteks kiireloomulisteks asjaajamisteks.
Et Nexus terve seisaks müüakse erinevaid nahkkaasi tema kaitseks, need on hädavajalikud ja toimivad tõeliselt hästi. Klick müüb neid lihtsamaid versioone.
Kui tarvis aga rohkem maile saata, siis olen ise mõlema versiooni puhul kasutanud Amazonis müüdavat, klaveri ja ümbrise kombot, see on 2 gen. jaoks mõeldud versioon. 1gen komplekt on ka seal otsides olemas.
Tänu Nexusele on viimase poolaasta peaaegu pc vabalt mööda saadetud. Olen täheldanud, et autorool on selle kombo tarbimiseks mugavaim koht.
viimati muutis kasutaja Sully; 02 November 2013, 10:31.
Selle koha pealt nad kõik samad. viska maha ja kõik lähevad katki.
Ei ole päris nii.
Mul oli HTC HD2 ja sai 2 ja pool aastat reaalset vatti (taskust asfaldi peale kukkunud ja lapsed täis ilastanud, ise peale istunud ) ja käis ja käiks siiamaani kui ma poleks ise koos selle telefoniga kukkunud (koos võtmetega vöökotis ja vat sellele ei pidanud jah vastu- ärge hoidke telefoni ja võtmeid koos !!!! ). Enne seda oli veel 1,5 aastat eelmise omaniku käes.
aga see HD2 oli ka metalltagaosaga ja ikka telliskivi.Võrdleks lausa legendaarse Nokia 5110ga.
Sai näpitud Samsungi galaktika märkmed 2te ja asi õhuke ja tagakaas üliõrnast plastmassist.
Ehk tegelikult martinj otsib omale kah uut isendit , mis võib ka väike tahvel olla(isegi parem).
Peaasi, et mehaaniliselt tugev.
viimati muutis kasutaja martinj; 02 November 2013, 10:33.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Kusjuures, eile just jõudis poodi note3 telefon, esmamulje on väga hea. Tagumine kaas on näiteks naha laadsest asjast vms. Hullult kähku toimetab ja piisavalt suur.
RAMi lausa 3Gb mis peaks tagama muretu toimetamise mitme rakendusega korraga.
Comment