Probleem optilise heli kätte saamisega ESI Juli@ helikaartist. Enda suureks imestuseks ei suuda ma kuidagi kätte saada SPDIF optica kaudu heli. Mis seaded on selleks vajalikud?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
ESI Juli@ helikaartist ei saa optilist heli kätte
Collapse
X
-
Vs: ESI Juli@ helikaartist ei saa optilist heli kätte
Esmalt postitatud rait112 poolt Vaata postitustMis seaded on selleks vajalikud?Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
-
http://headpildid.blogspot.com/2013/...rti-aknad.html seal siis mul need helikaarti aknad näha
Comment
-
Paremal juhul Juli@ sülitab vindovs audio peale...
Pead valima Juli@ outputiks väljundid 3-4, need on digitaalväljundid (coax + optical). Vaikimisi pakuvad programmid aga 1-2 mis on analoogväljundid. Mida teeb vindoosnik, poogen. See muide ongi üks võlu selle juures, vindoosnik ei saa midagi ära rikkuda .
Nüüd, kui valitud on väljundid 3-4, ja tahad analoogi ka heli saada, vajutad Juli@ paneelis Spdif Out MON (monitor).
Kui sagedus läheb üle 96kHz, siis optika jääb lihtsalt vait, koaksiaal käib edasi.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Hetkel sain asja tööle aga kahtlane on vist minu DAC tegelaneka kuna kui panen 24bit 96kHz siis ragiseb heli . Mulle küll ei meeldi see win7 enda liiga targa olemisega et ma ei saa ka kuidagi ASIO draivereid peale . Eks uurin seda elu edasi .
Comment
Comment