Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Windows 7 internetiühenduse probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Windows 7 internetiühenduse probleem

Niipalju kui mina olen win7 kokku puutunud, pole võrguühenduse loomisega kunagi probleeme olnud, olen vajadusel ühenduse lihtsalt ära kustutanud ja loonud uue, mis käib kontrollpaneeli kaudu "Võrguühenduse loomine". Lõpus küsitaksegi kas "Kodu" või "Avalik". Üks Win7 oli pro ja teine ultimate.

Comment

Esmalt postitatud aqv poolt Vaata postitust
      STV lehelt - Liideste spetsifikatsioon

1- "... Kliendi arvutis peab olema häälestatud protokoll TCP/IP dünaamilise IP aadressi saamiseks. ..."
      2- "..."Saturn" püsiühendus toimib samuti 10BaseT/100BaseT liidese kaudu kuid kliendi arvuti peab toetama PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet). "

Kummaga konkreetsel juhul tegemist?
      Krdi loll on nii loll olla, aga ma ei teagi kummaga. Kunagi tuli internet ka teleka antennikaabliga ja siis oli teine modem. Nüüd on järgmine modem kaabliga, mis meenutab telefonikaablit...
      Hetkel on pilt selline:
      Click image for larger version

Name:	võrk3.JPG
Views:	1
Size:	134,3 KB
ID:	867661

Kui kellegil Kalamajakandis igav peaks olema, siis arvutikasti kõrval ootab õllekohver seltsimeest, kes selle jama korda teeks

Comment

Kui pädevaid õllesõpru lähedusse ei satu miskil põhjusel, siis üks võimalus oleks STV tehnik kutsuda.
        Hinnakirjas on neil visiidi rida täitsa olemas.

Comment

Eks ma seda teed pean minema jh. Igaljuhul on pakkumine veel jõus

Comment

Working...
          X