Tere, arvutiks on asus notebook k56c. Kahtlustan, et mängides ei tööta jahutusventilaator piisavalt kiiresti. Mulle tundub, et jahutusavast tuleb liiga vähe kuuma õhku välja. Kahtlustan seda sellepärast, et ükskord ventikas lõpetas ka lampi töötamise ja arvuti hakkas üle kuumenema. Õnneks oli/on veel garantii ja tehti asi korda. Aga hetkel mulle tundub, et õhuvahetus on mängides liiga niru ja seetõttu ka arvuti jõudlus on vähenenud. Äkki keegi oskab õelda, et mis max kiirusega see töötama peaks, saaks ilmselt mingi programmiga üle kontrollida, kas käib ringi sama kiirelt või mitte. Kui keegi aidata oskab siis tänan ette.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Jahutusventilaatori kiirus
Collapse
X
-
Vs: Jahutusventilaatori kiirus
Esmalt postitatud in4r3k poolt Vaata postitustet õhuvahetus on mängides liiga niru
Aga mängimiseks pole säherdused arvutid nagunii mõeldud.
Comment
-
Ei ole siin mõtet tolmu juttu rääkida, võtsin selle kinnituseks just tagakaane küljest ära ja kõik oli ilus puhas. Ju siis see läppar pole piisavalt võimas lihtsalt.
Üritasin protsessori ja graafikakaardi andmetest pilti teha, kui mängu korraks alla panin. Ma ei ole kindel palju siit kasulikku infot saab. http://www.upload.ee/image/3819978/piltt.PNG
Sõber, kes rohkem on asjaga kursis ütles, et asi jääb graafikakaardi taha hetkel. Kuna temperatuurid väga kõrged ei ole siis on mõtet over-clockida natuke videot järgi.
Comment
-
Vs: Jahutusventilaatori kiirus
Nonii, sain nüüd ise ka targemaks, miks ventikas korralikult ei puhunud ja mäng lagis. Mul olid mingid default settingud nvidia control panelis. Paljud asjad jooksid vist sisseehitatud hd4000´ga üldse. Mängudele sättisin kohe defauldiks gt 740m kaardi. Image settingud panin quality pealt performance peale. PhysX protsessoriks valisin gt740m. Täiesti juhuslikult tulin selle peale, et sealt nvidia control panelist asjad üle vaadata. Vent hakkab ka nüüd korralikult puhuma, 4000rpm tuli ilusti ära, ja temperatuurid on ka nüüd ülemisele piirile lähemal, mingi 78 kraadi. Mäng millega katsetasin on GTA IV, ja täitsa sujuvalt saab mängida nüüd selle läppariga. Polegi ime, et ma enne tolmu arvuti seest ei leidnud, sest vent ei käinud normaalse kiirusega ringigi. Igatahes tundub, et selle läppariga annab väga hästi mängida ja minu poolt on teema ammendunud.
Comment
Comment