Tere.
Otsin pealkirjas nimetatud tarkvara.
Nõuded:
Peab olema vaba tarkvara.
Peab töötama 64bit linuxil (Ubuntu/Debian), võiks aga ei pea, toimida ka Windowsil.
Peab omama graafilist kasutajaliidest.
Oleks vahva, kui omaks veebiliidest. Aga pole kohustuslik.
Kasutatav ühendus arvutiga ei ole väga kriitiline, universaalsuse mõttes võiks olla USB otsas.
Aga ei välista ka serial- ega parallelporti.
Vaja on kuni 4 väljundi juhtimist.
Kui kasutatakse spetsiifilist rauda, siis skeemid ja firmwared peavad saadaval olema.
Olen siin guugelt piinanud, aga midagi mõistlikku pole leidnud. Arvan, et ma ei oska küsimust õigesti püstitada. Satun kas kommertslahenduse otsa või siis mõne suure koduautomaatika projekti peale. Vaja oleks aga sellist suht minimalistlikku lahendust, mille kasutamisega ka võhikust arvutikasutaja vähese juhendamisega hakkama saaks.
Ehk on mõnel kaasfoorumlasel häid ideid või veel parem, linke tagavaraks.
Tänud igatahes ette,
tcumen.
Otsin pealkirjas nimetatud tarkvara.
Nõuded:
Peab olema vaba tarkvara.
Peab töötama 64bit linuxil (Ubuntu/Debian), võiks aga ei pea, toimida ka Windowsil.
Peab omama graafilist kasutajaliidest.
Oleks vahva, kui omaks veebiliidest. Aga pole kohustuslik.
Kasutatav ühendus arvutiga ei ole väga kriitiline, universaalsuse mõttes võiks olla USB otsas.
Aga ei välista ka serial- ega parallelporti.
Vaja on kuni 4 väljundi juhtimist.
Kui kasutatakse spetsiifilist rauda, siis skeemid ja firmwared peavad saadaval olema.
Olen siin guugelt piinanud, aga midagi mõistlikku pole leidnud. Arvan, et ma ei oska küsimust õigesti püstitada. Satun kas kommertslahenduse otsa või siis mõne suure koduautomaatika projekti peale. Vaja oleks aga sellist suht minimalistlikku lahendust, mille kasutamisega ka võhikust arvutikasutaja vähese juhendamisega hakkama saaks.
Ehk on mõnel kaasfoorumlasel häid ideid või veel parem, linke tagavaraks.

Tänud igatahes ette,
tcumen.
Comment