Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elioni ruuteris portide suunamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Elioni ruuteris portide suunamine

Tegin veebi liidesest suunamise 80 ja 22 portidele.Ilma probleemita. Lisasin ka sealt uue pordi . Suunasin sisse ja veebi skänner näitab, et kinni. Kustutasin veebi liidesest ära ja tegin selle telneti kaudu. Sama teema. Kustutasin pordi 80 ära veebi liidesest ja tegin suunamise telnetiga, töötab. Mis nõidust kasutada oma enda pordi valiku suunamiseks? Elion tahab saada 10€ annaks kui ma saaks targemaks aga võib juhtuda,et ma ei tea mida nad teevad ja raha läheb tuulde.

Vs: Elioni ruuteris portide suunamine

Esmalt postitatud insippo poolt Vaata postitust
    Suunasin sisse ja veebi skänner näitab, et kinni.
    Kindel, et seda konkreetset porti samal ajal mingi programm kuulas? Ehk siis samast arvutist vaadates näitas, et port lahti?

Comment

Vaadates sinna masinasse kuhu on see port suunatud väljast siis sisevõrgu skänn ütleb,et on lahti

Comment

Kas 'nat maplist' näitab, et port on suunatud? Prooviks ruuterist UPnP ja tulemüür välja lülitada, kas hakkab tööle? Ega suunamisel "trigger port" alla kogemata midagi ei kirjutanud?

E:
        Esmalt postitatud insippo poolt Vaata postitust
        aga võib juhtuda,et ma ei tea mida nad teevad ja...
        Salvestad ruuteri seaded user.ini faili (Thomson Gateway > Configuration > Backup & Restore), enne ja pärast Elionipoolset tegevust, hiljem lihtsalt võrdled neid faile.
        viimati muutis kasutaja A.S.; 05 m 2014, 11:25.

Comment

Ma ei taha maksta neile. Lolliks jään mina ikkagi. Katsetan veel kui aega saan. Õhtul vast.Kogu aeg on neid suunatud ja nüüd äkki siis ei saa tehtud.
          A.S. sul on elioni purk kodus kust suunata ? Äkki teed testi pordiga 12345 näituseks ?

Comment

Tegin uue "mängu".

Suunasin pordi enda arvutisse...

...ja töötab.

Kuna Elioni poolt pordid avatud pole, siis reaalselt katsetada ei saa.

E:
            Tähendab, see kasutatud programm oli http://jacquelin.potier.free.fr/networkstuff/

Seal siis panin TCP serveri kuulama 192.168.1.66 (arvuti sisevõrgu IP) porti 12345, tekkis aken kirjaga "Server started" (pildil pole näha).
            Kui mingi programm/mäng/teenus/misiganes arvutis porti ei kuula, siis polegi port avatud ja mingit pordisuunamist kontrollida pole võimalik.
            See programm võib probleemideta kuulata suvalist porti, hea pordisuunamiste kontrollimiseks.

Siis ühendasin TCP kliendi 90.191... (ruuteri välimine, avalik IP) pordiga 12345 (sina siis kasutasid selle asemel mingit "veebi skännerit").
            Tekkis kiri, et "Connected to remote host", seega ühendus läbi ruuteri pordisuunamise töötab (Socket Error: No connection could be made..., oleks tähendanud seda, et ühendust ei saadud, pordiruunamine ei tööta).
            viimati muutis kasutaja A.S.; 11 m 2014, 16:35.

Comment

Ma proovisin Elioni purgiga pordi asja. Kui 80 port suunata ruueris, siis vastus, et on lahti, tuleb ainult siis kui veebiserveri teenus on mul püsti. Kui ma sulgen teenuse, siis port ei vasta, kuigi on suunatud.
              Kui asi tõesti ei toimi, siis mul ükskord oli sarnane jama. Selleks pidi pordid maha võtma, ruuteri vooluvõrgust eemaldama ning uuesti tagasi panema. Nüüd uuesti suunates asi hakkas tööle.

Comment

Working...
              X