Inimene pöördus minu poole probleemiga, et ei tule laptopist heli. Laptopiks Hp Pavilion DV6500! Ma arvasin kohe, et kindlasti heli draiverid puuduvad või vigased, täpselt nii oligi puudus helidraiver. Sai siis need peale pandud ja windowsiks on vista 32 bit. Driver võetud siit audio alt http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...roduct=3380544 ja nimetus Realtek High-Definition Audio Driver 2008-03-31 , Version6.0.1.5548 A, 18.28M! Ei tule heli kõlaritest, panin kõrvaklapid ka järgi ja ikka ei tule heli. Ja avastasin, kui ma helistasin skypes sinna arvutisse, siis mina oma lauaarvutist läbi mikri klappide kuulen kuidas selles laptopis inimene räägib minuga läbi mikri.Aga tema mind ei kuule. Ja samal ajal, kui kõne kestab ja laptopist panna muusika käima, siis ma kuulen seda muusikat oma klappides aga laptopi kõlaritest ei tule muusikat.On kellegil old sama mure ja ehk oskab keegi aidata?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Hp Pavilion DV6500 heliga väga kummaline asi
Collapse
X
-
Vs: Hp Pavilion DV6500 heliga väga kummaline asi.
Heli draiverite seadistusi oled uurinud? Hetkel sinu kirjelduse järgi oleks nagu mingi softiline tagasiside sisse lülitadud klapid-mikker, muidu ei saaks sa muusikat kuulda. Samas pigem pakuks, et sisemiste kõlarite juhe lahti vms..Võid proovida ka mõne live linux cd-ga, kas siis on heli olemas.
-
Mul samuti l6ppes dv6000 l2pakal heli otsa. 6htul oli, hommikul ei olnud - arvasin, et draiverid hapuks l2inud - vahetasin draiverid 2ra, ei aidanud. Imelik oli aga see, et meedia nupukeste heli tuli ilusasti k6laritest. Ajasin linuxi live cd kurjaks, ega seal ka heli olnud. Sai proovitud k6rvaklappidega, heli p6hja, siis oli vaevu kuulda vasakust kanalist heli (ilma moonutusteta). Sai kunagi siia isegi selle kohta teema tehtud, kuid targemaks ei saanud. Minul on seal l6pus conexanti kivi. Olen leppinud, et heli on lusika leppikusse visanud. Kui aega saan, siis uurin, mis seal karul k6tus haiget teeb. Mul toona j2i selle tegemine pooleli, kuna ei leidnud selle kivi datasheet-i. Aga edu myttamiselV2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.
Comment
-
Ma ise mõtlesin, et lasen laptop dv6500-le uue windowsi peale, et äkki siis mure lahaneb. Kuna tõesti on imelik, et mikriga kuuleb inimest ja kui paneb muusika käima on ka seda kuulda. Ja kui mikris inimene räägib siis on päris kõvasti häält kuulda.
Ma ei haka uut teemat tegema ja küsin siin. Nimelt ühe lauaarvutiga ka jändan, arvuti lülitab ise-ennast lambist välja mingi aja jooksul. Esmapilgul panin tähele, et videokaardil ventikas ei tööta, mõtlesin et kaart lühises vms. Vahetasin kaardi välja aga ikkagi lülitab välja, kas viga võib olla selles et toiteblokk vigane? Et toiteplokk ise lülitab end välja?Et toiteplokk võib olla vigane?
Comment
-
Proovi kasutada sellist tarkvaa nagu seda on SpeedFan, n2itab p2ris palju infot: tempid, ventide p88rded jne. Muidu windowsi logisse oled vaadanud @ administrative tools (control panelis)? Sealt v6ib ka erinevaid asju leida. Mina n2iteks sain teada et mu raid massiiv on kakiV2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.
Comment
-
Speedfan-iga juba asi tehtud alguses, seal oli kõik normaalne, kahtlustasin ka et prose kuumeneb üle vms, mälud kontrollisin ka üle need olid ka korras, eks see toiteplokk ole, võtan maha ja vaatan sisu üle, mul varu toiteplokke olemas küll, esmalt viskan ümber vaatan mis siis teeb. Ma tahtsin veednuda ega juhuslikult emaplaat olla või. Samas kui speedfan ei näidand mingeid halbu asju, siis vast pole emaplaat.
Comment
-
Aga sa windowsi logisid vaatasid? Kas seal ka midagi asjalikku kirjas on? T2psustan siis teekonda: Control Panel >> Administrative Tools >> Event Viewer >> Windows Logs >> System. Seal saad panna filtri peale:
Et siis sinna critical ja error check boxi pane "linnukesed" ja peale seda peaks list tunduvalt lyhem olema. Need on siis reastatud seal listis ajalises j2rjestuses (uuemad ees, vanemad taga). Ja otsid yles selle koha, kus su masin resa tegi. Kui nyyd systeemil, mobol, m2ludel vms riistvaral viga ei ole, siis seal selle resa kohta veateadet ei tohiks olla, lihtsalt bootimisel genereeritud teade, et masin tegi ootamatult resa. Siis v6iks arvata, et midagi on toitekal.V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.
Comment
-
Esmalt postitatud Omega poolt Vaata postitustVeel üks mõte selle heli kohta - äkki on heli väljund seadmeks määratud digitaalne väljund? See seletaks ka seda, miks läbi skype heli kuuldav on aga arvuti kõlaritesse ei tule.
Comment
-
Kahjuks pole vistat hetkel käepärast ja ei saa kontrollida aga asuma peaks see siin: Control Panel - Sound - playback. Siin ka piltidega juhend enamvähem sama asja kohta: http://support.amd.com/en-us/kb-arti...ofromHDTV.aspx Õigemini vastupidise asja kohta - juhendatakse kuidas üle hdmi saadetavat heli sisse lülitada.
Comment
Comment