Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

subtiitrite lisamine filmile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

subtiitrite lisamine filmile

Mis programmiga oleks võimalik subtiitreid filmi sisse panna ja kas see võtab oluliselt kvaliteeti maha? Ja kui ma subtiitrid filmi sisse panen kas siis AC3 heli (Dolby Digital) jääb alles? Endal Divx mängija olemas ja see teeb ka kõige sitemast pildist täiesti vaadatava, mõtlesin siis et äkki kannatab subtiitrid ka filmi sisse panna kui väga palju kvaliteedis ei kaota. Mängijaks on UNITED 4066M

Mis programmiga oleks võimalik subtiitreid filmi sisse panna ja kas see võtab oluliselt kvaliteeti maha? Ja kui ma subtiitrid filmi sisse panen kas siis AC3 heli (Dolby Digital) jääb alles? Endal Divx mängija olemas ja see teeb ka kõige sitemast pildist täiesti vaadatava, mõtlesin siis et äkki kannatab subtiitrid ka filmi sisse panna kui väga palju kvaliteedis ei kaota. Mängijaks on UNITED 4066M
    loe: http://www.dvd.ee/cgi-bin/foorum/ikonboard.cgi arhiivi.
    minu mäletamist mööda on seal sellest mitu korda juttu olnud.
    GSM: 5039624

Comment

ok, eks ma otsin. Aitäh

Comment

Pane DivxG400 peale ja asi korras...ma ei saa aru mis kvaliteedi langemisest sa ajad? Kas su arvuti on siis 2mb videokaardiga :P

Comment

Originally posted by Molotov@May 15 2004, 14:40
          Pane DivxG400 peale ja asi korras...ma ei saa aru mis kvaliteedi langemisest sa ajad? Kas su arvuti on siis 2mb videokaardiga :P
          loe tähelepanelikumalt, tal on DVD Mängija

Comment

Kõik mis vaja teada peaksid leidma sellelt lehgekyljelt: http://sub.divx.ee

Sealt saad endale neid subtiireid ka..
            Viga saab olla alati kas töövahendis või meistris...praktika alusel on enamus ajast viga meistris

Comment

VirtualDub abiks enne vaja subtiitrid SSA formaati konvertida

Comment

Working...
              X