Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kile-skeemi lappimine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kile-skeemi lappimine?

üks rada väsinud. Proovisin traadikest peale liimida - tulutult. Kolbi talle näidata ei saa.
    vabandan lakoonilisust, aga jube piin on kirjutada.

Teet
    ...varsti saavad juba passiivelementide nimed selgeks

Olen jootnud neid radasid. Kraabid laki pealt maha ja kuuma kolviga suts ja valmis.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

tänud, aga mu kolb on niivõrd aukartustäratava suurusega, et klassifitseerub juba "külmrelva" alla :
      esialgu läksin siis lihtsama vastupanu teed ning puhastasin ühe teise "pooliku" klaveri ära. Muuhulgas avastasin, et ka moodsam klaver peaks mu P1 taha "bolt on"-põhimõttel sobima!
      ...varsti saavad juba passiivelementide nimed selgeks

Comment

Kileskeemide lappimiseks olen aeg-ajalt kasutanud elektrit juhtivat liimi, seda mida pruugitakse auto tagaakna soojenduse lappimiseks. Sisaldab hõbedat. Kallis ja ...savist ikka sepikut ei saa kuid mõneks ajaks kärab küll.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

aga kas äkki hea hariliku pliiatsiga ei saa neid parandada?
          OT: ja see külmrelv=äkki ikka kuumrelv ;D
          hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

aga kas äkki hea hariliku pliiatsiga ei saa neid parandada?
            Oleneb vooludest kuid pliiatsisöe takistus on suurevõitu.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

siiani õnnestum meetod on ikkagi lakk maha võtta ja minig traadikius ettevaatlikult peale joota.Toimib suht tõhusalt .
              MSN- taneltreima182@hotmail.com
              telefon katki.

Comment

endal probleem segment displeiga, alt see yhedus osa on ära rebitud peab vist ka mingit fooliumi peale kleepima?
                http://www.alldatasheet.com/

Comment

Ma olen klaverit kunagi väga ammu teinud nii (siis kui neid veel vähe liikus jne), et sai kilele peale teibitud traadikiudusid. Siis pärast teine kile surus peale ja kõik korras. Pliiats on ka suht hea idee, peaks ka töötama, selle nupu takistus ju niikuinii liiga väike ei ole võrreldes selle kitsa pliiatsitäitega.

Comment

Mõõtsin just pliiatsisöe (oli võtta pehme pliiats klaasile kirjutamiseks) takistust, sain kergelt ühendades 100 kilo-oomi, survet pisut suurendades 50 kilo-oomi ja edasi kuni 20 kilo-oomini välja. Süsi on väga pehme ja "määrib klaasi ära".
                    Proovin sellega klaviatuuri klahvi "ergutada". Huvitav, missugune on tulemus?

Comment

Radade koha peal võiks isegi õnnestuda aga sinna nupu alla kontakti piirkonda ma küll teda ei riskiks panna... Kipub ikka natu purusid tekkima/jääma ja kui siis see selle surumisega on laiali hõõrutud, võib kuidagi alumise ja ülemise kile vahel püsiv ühendus tekkida.

Comment

... sinna nupu alla kontakti piirkonda ma küll teda ei riskiks panna... Kipub ikka natu purusid tekkima/jääma ja kui siis see selle surumisega on laiali hõõrutud, võib kuidagi alumise ja ülemise kile vahel püsiv ühendus tekkida.
                        See võib õige olla!
                        Katsetan mõnda aega, praegu töötab.

Comment

Working...
                        X