Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Re: usb headset

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Re: usb headset

Ei saa küll hästi aru, miks see asi sul USBsse peaks istuma, skype kasutab ju tavalist helikaardi mici sisendit ja väljundit? Seega ümberehitamine kaotab ju mõtte? Aga kui ma millestki nüüd valesti aru sain ja tahtmist nikerdada, siis ee.hobi.elektroonika grupis käib just pikk arutelu kuidas ja mis kive usb seadet ise ehitades mõistlik kasutada oleks, äkki on abiks.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Loll nagu ma olen, aga milline oleks täpsem aadress sellele->ee.hobi.elektroonika

Comment

et miks USB? siis jääks helikaart vabaks, muud midagi. eks ma nuhin siis veel natuke ringi.

Comment

Aga helikaardi pistikust on võimalik ju ka välja tuua korraga kõlaritesse ja sellesse headsetti? Teed lihtsalt väikse hargnemise...

Comment

milline oleks täpsem aadress sellele->ee.hobi.elektroonika
          Otsid näiteks Google useneti otsingust (Groups), lihtsam ja mugavam on ära konffida mõni newsi klient, näiteks outlook express (tools->accounts->news), serveri saad teada oma teenusepakkujalt. Kui see tehtud, näed juba pikka gruppide nimekirja, mille seast meelepärased lugemiseks välja valida.

Mis aga probleemi endasse puutub, siis odavam ja kindlasti palju lihtsam oleks siis teine helikaart juurde osta...
          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

no selge. selle asja jätan tulevikku.. vaatasin et mingi 60 ameerika raha eest oleks võimalik sinane riist osta. teine helikaart on kah suht intrigeeriv idee. vb teeks selle usb helikaardi mis siin kuskil foorumis leidus.

Comment

Working...
            X