Tervist, mul on siis selline läpakas. Mul arvuti kuumenes koguaeg yles yritasin termopastat vahetada ei aitanud, siis ekraan ise läks halliks ja läks tumedamaks. Arvuti oli suht tuli kuum, kasutasin ka nii et tavaline monitor oli vahepeal taga ja siis oli omakorda jahuti all vel aga ikkagi arvuti oli kuum. Siis otsustasin et vötan arvuti kyljest tldse monitori ära. Peale seda oli arvuti vähemalt 15 minutit suht jahe ja aku paistis ennem läbi olevat aga kui ekraani ära vötsin paistis et peab ikkagi vastu . Ja nyyd kasutan tavalise monitoriga. Aga ma tahaks teada siukest asja mis selle pöhjustada vöis ?? KAs ekraan ? Vöi oli videokaart pölend ? Arvutis on kaks videokaarti yks oli intregreeritud ja teine on mida saab vahetada ehk siis HD3200M ja HD3400M mille peal siis praegu laua arvuti monitor on.
Iseenesest ekraanil oli hea pilt . Nyyd kui ekraani pole arvuti on soe mitte kuum ja aku peab vastu. Aga siis täna proovisin Acer aspire 5100 ekraani teisele läpakale ja ekraan ei hakkand töölegi isegi et samasugune juhe käis sinna ja sama ekraan pms. Kas see siis oleneb sellest mis ekraan windowsis olnud on ja ei luba nigu teist asemele ?? Oleks tore kui keegi oskaks vastata, ahjaa natukeaega töötas see travelmate et panin tööle alguses oli ekraan hall ja mitu korda sissevälja lylitada hakkas tööle ja siis 30 minti hiljem läks jälle halliks .
Iseenesest ekraanil oli hea pilt . Nyyd kui ekraani pole arvuti on soe mitte kuum ja aku peab vastu. Aga siis täna proovisin Acer aspire 5100 ekraani teisele läpakale ja ekraan ei hakkand töölegi isegi et samasugune juhe käis sinna ja sama ekraan pms. Kas see siis oleneb sellest mis ekraan windowsis olnud on ja ei luba nigu teist asemele ?? Oleks tore kui keegi oskaks vastata, ahjaa natukeaega töötas see travelmate et panin tööle alguses oli ekraan hall ja mitu korda sissevälja lylitada hakkas tööle ja siis 30 minti hiljem läks jälle halliks .
Comment