Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Acer TravelMate 5530 abi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Acer TravelMate 5530 abi

Tervist, mul on siis selline läpakas. Mul arvuti kuumenes koguaeg yles yritasin termopastat vahetada ei aitanud, siis ekraan ise läks halliks ja läks tumedamaks. Arvuti oli suht tuli kuum, kasutasin ka nii et tavaline monitor oli vahepeal taga ja siis oli omakorda jahuti all vel aga ikkagi arvuti oli kuum. Siis otsustasin et vötan arvuti kyljest tldse monitori ära. Peale seda oli arvuti vähemalt 15 minutit suht jahe ja aku paistis ennem läbi olevat aga kui ekraani ära vötsin paistis et peab ikkagi vastu . Ja nyyd kasutan tavalise monitoriga. Aga ma tahaks teada siukest asja mis selle pöhjustada vöis ?? KAs ekraan ? Vöi oli videokaart pölend ? Arvutis on kaks videokaarti yks oli intregreeritud ja teine on mida saab vahetada ehk siis HD3200M ja HD3400M mille peal siis praegu laua arvuti monitor on.
    Iseenesest ekraanil oli hea pilt . Nyyd kui ekraani pole arvuti on soe mitte kuum ja aku peab vastu. Aga siis täna proovisin Acer aspire 5100 ekraani teisele läpakale ja ekraan ei hakkand töölegi isegi et samasugune juhe käis sinna ja sama ekraan pms. Kas see siis oleneb sellest mis ekraan windowsis olnud on ja ei luba nigu teist asemele ?? Oleks tore kui keegi oskaks vastata, ahjaa natukeaega töötas see travelmate et panin tööle alguses oli ekraan hall ja mitu korda sissevälja lylitada hakkas tööle ja siis 30 minti hiljem läks jälle halliks .

Vs: Acer TravelMate 5530 PAlun abi !

Kas sa suudad selle teksti inimkeelde ka tõlkida?
    Ja loogilises järjekorras ülesse ehitada, et algusest lõpuni lugedes oleks aru saada, mis oli, mis juhtus ja mis on?
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Travelmatel läks ekraan koguaeg halliks ja jamas, nyyd kui ära vötsin siis kadusid probleemid nigu arvuti ylekuumenime ja et aku ei pidand vastu, tahan teada millest see tuli. Ja proovisin ka acer aspire ekraani kus oli sama ots ja pms sama ekraan aga see ei vötnud yldse pilti ette .

Comment

Ekraani all mõtled LCD moodulit? Kas arvuti kuumenes ehk läks lihtsalt kuumaks (aku?) või küttis prose üle ja vent hakkas undama? Mulle tundub selle koogelmoogeli järgi, et sul oli LCD moodul poolenisti lühises ja see hakkas midagi üle koormama, pole küll väga usutav, et 19V ahel seal masinat kütma hakkas, ennem põleks ekraani toite kaitse või peenikesed juhtmed.

Comment

JAh originaal LCD, PEale seda kui vötsin selle ära oli nigu tip top köik korras, ja arvuti kuumenes esimeste 30 sekundiga niimodi yles et läks välja

Comment

Vii spetsialistide kätte, las vaatavad üle.

Comment

Working...
            X