Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ei saa nerot installida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ei saa nerot installida

Nero töötas ilusti kuni eile teatas et on mingi error-vist viirus. Ütles et tee uninstall ja installi uuesti. Aga uuesti installides katkestab protsessi ära-process was interrupted. Mis värk?

Mis errorist ta teatas ikkagi? Ja kas viirusetõrjet tegid?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Väga paljud installid pakivad kõigepealt kola(sh installproge) lahti kettale temp kausta ja siis teevad kontrollsumma kontrolli enne kui edasi lähevad. Kui mingi viirus on jõudnud ära solkida ketta, siis on viirus valla ja pead enne selle korda saama. Kodukasutuseks avastasin suht hea ja koduseks tasuta kah veel www.avast.com viirusetõrje. Ühekordseks kasutamiseks aitab ka f-prot for dos, mille saad ftp.f-secure.com

Comment

Mul oli ka kunagi sama jama. Viirus oli sees ja ei lasnud enam Nerot installida...minu puhul aitas format c: ;D Ma selline kuju, et viiruseid ei karda...ketas NII väike, et ei mahu lihtsalt eriti midagi väärtuslikku peale

Comment

:huh: tahtsin kysida aga uut teemat ei hakkanud tegema. Kui ma tahan audio cd-st koopiat teha kas ma v6in neros valida coppy cd v6i pean cd-l olevad failid arvutisse koppima ning siis tegema audio cd.
          http://rally.planet.ee

Comment

copy Cd teeb kopeeritavast 1:1 koopia
            tel 53729764

Comment

Originally posted by Mauro@Dec 23 2004, 18:22
              copy Cd teeb kopeeritavast 1:1 koopia
              thanks ennem koppeerisin koguaeg plaadi enne arvutisse .
              http://rally.planet.ee

Comment

kui kaks CD Rom'i, siis aab on the fly ka teha ehk siis ühe sc pealt teisele, eriti kiire versioon, see kopeerimine on nii ja naa, ei pruugi kõik tööle hakata nagu ntx bootlable CDR pole enam bootable vaid tavaline data jne :P pealegi ma tahaks näha kuidas audio CD'd nii kopeerida ilma et enne peaks midagi rippima :P

Nero ... mul tegi piraatversioon sama nalja, tunnistan käsi südamel et proovisin korra :lol: ja muidu kas siis temp kataloogis mingi jura või jätsid enne uninstalli tegemata
                -

Comment

Working...
                X