Õhtust, mul küsimus seesugune, et kas keegi teab soovitada mõnda softi, millega neti andmemahtu loendada kannataks? Hetkel kasutan starmani netti, ent telefonis on elisa "piiramatu" netipakett ja mõtlen, et võibolla võiks starmani ära lõpetada ja telefoniga ka lauaarvutisse jagada netti. Häda aga selles, et tegelikult on elisal 50 Gb piir siiski peal. Tahaks naljapärast kuu aega jälgida, et kui palju ma andmemahtu hetkel ära kulutan tavaarvutiga tavakasutuse juures, et siis teaks, kas on mõtet ainult elisa peale üle kolida või mitte. ise nagu ei suutnud kuidagi leida midagi sobivat või ehk on win7-mel endal kusagil mingi seesugune variant olemas seda jälgida?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Interneti andmemahu loendur
Collapse
X
-
Vs: Interneti andmemahu loendur
Togi googlit. "Netmeter" või "network traffic counter for windows" peaks vastuseid üsna hulgi andma.
Konkreetseid soovitusi täna anda ei julge, kuna endal selline vajadus möödanikku jäänud.
St. trafficut mul ruuter monitoorib ja logib, aga arvet ma pidama ei pea, sest pole mobiilne nett.
-
DUMeter vist peaks lisaks üles-alla kiirusele ka mahtu näitama. XP-ga kasutasin. Kahjuks tasuline, aga... Samas 30-päevane proovimisvõimalus ka.
Elisal on iseteeninduses selline kena asi olemas.
Arvestus käib pideva 30-päevalise perioodina. Iga päeva kohta ~1,7GB, kui kasutad rohkem, siis graafik ronib ülesse, kui vähem päevas, siis langeb. Kui paari päevaga 50GB täis kütad, siis mõne päeva puhkad ja saad jälle rohkem kasutada. NB! Üle 50GB ei tohi minna, siis tõmmavad kiiruse 30-ks päevaks EDGE-st madalamaks või kuni kasutusmaht langeb alla 10GB. Läbielatud korra.viimati muutis kasutaja Pläsku; 05 September 2014, 17:19.
Comment
-
Ma ei saanud päris täpselt nüüd aru su andmemahu seletustest, vahepeal on miski paari päevaga 50 giga täis kütmisest jutt, siis paar päeva maas ja jälle saad kasutada, hiljem jälle, et üle 50 giga kuus ei tohi kindlasti minna. Üsna segane, ühesõnaga kuus üle 50 giga tarbida ei tohi, see on põhiline argument siis jah? Proovin loendurit otsida soovitatud kombinatsioonide kaudu.otsija
Comment
-
Tähendab, see arvestamine käib nii, et arvestuse perioodi pikkuseks on 30 päeva, pidev, mitte kuu kaupa. Iga päev lisandub graafikule ~1,7GB vaba ressurssi ja graafikul vasakult läheb üks päev maha. Kui selle päeva jooksul kasutad rohkem, kui 1,7GB, siis graafik ronib 50GB-le lähemale, kui kasutad vähem, siis kaugened sellest 50GB-st ja võid järgmisel päeval rohkem kasutada. See väike langus minu graafikul seal paremal pool ongi see, et nendel päevadel olen vähem kasutanud, kui nii öelda päeva lemiit on, sellest langus. Näiteks kui tõmbad paar päeva suuremahulisi faile ja jõuad näiteks 40GB piirile ja pärast seda ainult käid päevas paar korda siin foorumis, siis nädala pärast on sinu kasutusmaht langenud sinna 30GB kanti ja kasutamiseks on juba 20GB, pärast failide tõmbamist oli aga 10GB jäänud. Ja kui asi hakkab kriitiliseks minema, siis sealt graafiku ülemise serva tagant hakkab paistma rohelise asemel punane.
Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitustProovin loendurit otsida soovitatud kombinatsioonide kaudu.
Comment
-
Ei ma ei taha hetkel seda elisa netti küll kasutada, kui starmani 60 megane nett olemas. Lihtsalt mõtlesin, et oleks hea teada, kui palju minu tavakasutuse juures kulub seda netimahtu. Samas ilmselt kui vaadata aegajalt videosid youtubest ja ka torrentite tirimine on päevakorras, kui midagi on tirida, siis tundub, et mul pole vist ikka mõtet sellele elisa "piiramatule" lootma jääda.otsija
Comment
-
Kuidas see modem arvuti küljes on, võrgukaabliga? Modemil sisevõrgu IP on, ligi saad? Kui teed traceroute kuhugi, näiteks neti.ee (tracert neti.ee), kas siis modemi IP paistab?
Käsk 'ipconfig /all' võib samuti midagi asjalikku näidata.
Ega ma tegelikult ei tea, mida Starman kasutab ja isegi kui ka modemisse sisse pääseb, kas sealt ka mingit kasutuskõlblikku infot leiab.
Comment
-
Modemi markeeringu suudad ju ikka maha lugeda? Ja siis selle info alusel guugeldadki, märksõnad 'starman' ning 'parool' täiendavalt abiks.
E:
Väidetavalt kunagi olevat modemi(te)sse saanud sealtkaudu => http://192.168.100.1. Või http://192.168.0.1. Või ...viimati muutis kasutaja A.S.; 06 September 2014, 11:38.
Comment
-
Nii kasutajanimeks kui parooliks võid proovida cisco.
E:
Kui nüüd algse küsimuse juurde tagasi tulla, siis ma neid natukene vaatasin ja http://www.softperfect.com/products/networx/ tundub selline üsna mõnus olevat. Kui tõmmata nn. portable versioon, siis pole installida ka midagi. Kella kõrvale tekkival ikoonil paremklõps ja siis Settings... alt paned selle käivituma koos Windowsiga.viimati muutis kasutaja A.S.; 08 September 2014, 16:50.
Comment
-
elisaga saab tänapäeval torrenteid ka tirida?juutuub ei läägi? oli mul ka elisa nett kodus, aga torrentid ja juutuub venisid nagu kaamli ila (öösel korraks keerati vist torrenti kraanid lahti, sest päeval ei liikunud kunagi midagi). Samas sain selle 50 giga täis ja siis oli kuu aega muretu, ei olnud kiusatust ei torrentitele ega juutuubile. Kusjuures see 50 giga sai täis ilma torrentiteta
Comment
Comment