Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mida teha tuksis 40GB HDD-ga?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mida teha tuksis 40GB HDD-ga?

Selline värk siis,et lülitasin töötava masina toiteploki lülitist välja - kõvaketas läks.(40 GB Seagate Barracuda,7200rpm,etc...)Olen teist kõikvõimalike utiliitidega piinanud - tulemus on jätkuvalt 5,7GB.Prooviks lasin ühes vanemas masinas talle Win98 peale,mingil määral isegi töötas,ainult muidugi kole aeglaselt.
    Küsikski siis kogenumatelt,et kas sellega peale lutsuviskamise ka teha on?
    Tegelt on küll,võib kõlari teha;kuskil oli tore õpetus.Jah,ja noa teritamisks ehk ka kõlbaks. ;D
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Võta ühendust Toivoga (tsaar@hot.ee) - endine töökaaslane. Ta just kõrval kommenteerib et selle ketta peaks küll tööle saama.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1079638662
      Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
      DeeJay Catass

Comment

Tegelt on küll,võib kõlari teha;kuskil oli tore õpetus
        Olen kuulnud aga pole näinud :-/ äkki keegi teeb minust jälle nägija? 8)

Comment

Selline värk siis,et lülitasin töötava masina toiteploki lülitist välja - kõvaketas läks.(40 GB Seagate Barracuda,7200rpm,etc...)Olen teist kõikvõimalike utiliitidega piinanud - tulemus on jätkuvalt 5,7GB.
          Kas sa low-level formatit oled proovinud?
          Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Selline värk siis,et lülitasin töötava masina toiteploki lülitist välja - kõvaketas läks.(40 GB Seagate Barracuda,7200rpm,etc...)Olen teist kõikvõimalike utiliitidega piinanud - tulemus on jätkuvalt 5,7GB...
            teatud seaväravatel (tõsi küll, minul oli kogemusi ühe 20Gb vintide _partiiga_) oligi selline omadus, et mingist suvalisest hetkest otsustas ketas, et tema üle 8Gb partitsiooni ei lase enda peale teha ja kõik.
            compatibility jumper ei aidanud, seagate utiliidid ei aidanud, diskmanagerid ei aidanud, ühesõnaga mitte miski ei aidanud.
            nali oli veel selles, et linux installeerud nendele ketastele ilusti ja toimis kah. kogu mahu ulatuses.
            GSM: 5039624

Comment

Olen kuulnud aga pole näinud :-/ äkki keegi teeb minust jälle nägija? 8)
              http://www.afrotechmods.com/cheap/hdspeake.../hdspeakers.htm

Comment

Kas sa low-level formatit oled proovinud?
                Fdiskiga proovisin jah formaatida - mitu tundi läks,aga kasu polnd miskit.

Tänud ka teistele!
                Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Fdiskiga ju ei formaadita, vaid tehakse partitsioonie. Siis teed restardi ja alles siis teed formaadi. format c: /c <--xhekkab ka bad sectoreid kui üldse midagi loeb välja

Comment

Low-level formatit saad teha Disk Manager nimelise tarkvaraga. Mul endal on ka Seagate HDD (4,3G) ja kunagi oli tarvis sellega möllata. Tõmbasin Seagate enda kodukale Disk Manageri ja hakkasin pihta. Enne loe kaasas olev tark jutt ka läbi, siis tead, mida otsima pead ja kuidas toimima.
                    Low level formati jaoks täidad kõvaketta esmalt nullidega (zero fill drive) ja kui ketas nulle täis topitud, siis valid low level format. Nüüd siis tehakse low level format.
                    Kui sellega oled ühelepoole saanud, siis on HDD nagu tehsest tulnud või poest uuena ostes - nüüd on sul vaja kõvaketas esmalt partitsoneerida (fdisk) ja seejärel formaatida.
                    Iseasi kas sinu juhtumi puhul low level format aitab, aga äkki taastub peale seda jändamist HDD esialgne suurus 40 GB.
                    Ja loomulikult kaob low level formatiga (nagu tavalise formatigagi) kogu kettal olev info! Seega korja enne tööga alustamist omale vajalik kraam sealt pealt ära.
                    Jõudu!
                    Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Working...
                    X