Probleemid siis T430 masinaga, millel mikri osa jonnib. Nimelt kui peale lasta realteki draiverid (tootja kodulehelt, realteki kodulehelt, vanemaid jne) siis pärast seda enam mikkri mute nupp ei reageeri üldse + kaob ära mikkri raud. Win ise ei näe seda, skype ei näe seda. Kui nüüd teha realtekile uninstall siis hakkab mute nupp tööle, (tuluke läheb põlema vastavalt nupu vajutusele, OSD-l on vastav info jne) aga heli ikkagi kuskilt läpakani ei jõua. Winni enda bargraphid (või kuidas neid nimetama peaks) ei liigu, skype all sama teema, rauda näeb, aga mingit elu mitte. Naljakas on see, et kui nüüd vajutada mikkri mute nuppu siis bargraphid liiguvad vajutamise ajal ehk nagu sellel hetkel midagi toimuks.
Terve nett on seda hala täis, aga lahendust ei leia. Kunagi, eelmise winni ajal see asi mul töötas, aga nüüd enam lutti suhu ei võta. Proovisin isegi BIOS-i uuendad, ei midagi. Dolby jamad olen ka maha lasknud ja see ka ei aita. Ahjaa, kogu selle jamamise ajal heli osa töötab ilusti, mute, vol up, vol down..
Terve nett on seda hala täis, aga lahendust ei leia. Kunagi, eelmise winni ajal see asi mul töötas, aga nüüd enam lutti suhu ei võta. Proovisin isegi BIOS-i uuendad, ei midagi. Dolby jamad olen ka maha lasknud ja see ka ei aita. Ahjaa, kogu selle jamamise ajal heli osa töötab ilusti, mute, vol up, vol down..
Comment