Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Siemens Logo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Siemens Logo

Tere

Kas kellelgi on kokkupuuteis Siemens Logo programmeerimisega. Nimelt probleem analoog sisendi näidu saamine displeile. Äkki oskab keegi nõu anda??
    Aitäh

Ma nüüd täpsemalt ei tea, milles su probleem on aga kiiruga proovides sain küll näidu displeile.
    Panin analoogsisendile järgi analoogvõimendi ja selle parameetreid saab juba displeile küll. Ise olen siiamaani ainult digisignaale kasutanud. Kui probleem jätkub, küsi uuesti. Leiame lahendused.

Comment

Tähendab olemas on Logo 12/24
      Siemens logo!soft comfortiga 4.0 on tehtud järgmine skeem
      Analoog sisend (pandud AI7) Siis tuleb analoog comparator ja lõpus open connector (X)
      Loomulikult on olemas ka messaga displei ja sealt valitud näidule analoog comparator
      Kui nüüd simulatsiooni teha siis asi toimib analoog sisendi väärtust muutes number muutub. Kui aga laadida soft logosse siis enam ei toimi. Sisend peaks olema 0-10V lasin sealt pinget sisse läbi anduri aga ei midagi näit on null ja jääb nulliks

Ja yx väiksem probleem on ka. Kuidas teha et displei näitab digitaal sisendi olekut? displeile olex vaja saada signaal kas seade(mida ta juhib) töötab või seisab. võimalus on jah kasutada kahte displeid ja kui seade tööle läheb kucub teise displei. aga ma tahaks kogu värgi lahendada ühe displeiga.
      Tänud vastuste eest

Comment

Proovi AI7 asemele AI1, sest LOGO! põhiplokis on vaid 2 analoogsisendit.

Digisignaali displeile saamiseks tuleb ta parameetriks teha.
        Näiteks sisendilt up/down counteri cnt sisendisse otse ja R sisendisse sama signaal läbi inverteri (NOT). Nüüd loenduri parameeter "counter" displeile ja asi korras.
        Ainult kasutute nullide reaga vist peab leppima.

Comment

jah aga manuaalidest ja Logo enda peal kirjas ainult kahte digisisendit saab kasutada analoog sisendina ja need on just AI7 ja AI8 ??

Comment

ja siis kas sa oskad öelda mis asi on "softkey". Special functionite all eelviimane vist oli. Sellega saab kyll on ja off funktsiooni displeile näitama aga ma nagu ei oska digi sisendiga tema olekut muuta.

Comment

Arvangi, et sisend I7=AI1 ja I8=AI2
              Proovi järgi, mul endal pole aega.
              Softkey kohta ei oska hoobilt vastata, peab süvenema veidi, ehk pühade ajal on aega. Jõudu!

Comment

suured tänud jassa!!!
                ma panin kloci propertistes alati kas AI7 või AI8 aga tegelt tuleb panna AI1 ja ühendada I7´sse ja AI2 ühendada I8´sse krt ja vot ise selle peale ei tulnud tänud veelkord(ma juba kax ööd ja kax päeva selle probleemiga mässanud)

siis jääbki see probleem et näitaks kas seade on sisse lylitatud või väljas peax näitama on ja off displeil (kahe displeiga oskan aga kas yhega ka saab?)

kas on võimalik teha et LOGO tausta valgus koguaeg põleks???

Comment

Mina paneks skeemi 2 "message text"-i, analoogsignaal on mõlemal, ainult ühel on teade digisisendi oleku kohta. Ühe tekstiploki En otsale annaks digisisendist otse, teisele läbi inverteri (NOT).

Taustavalguse kommuteerimise võimalust ei leidnud.

Comment

tänud jassa et viitsid muga tegeleda

mulle tuli tevalo foorumist kiri et saatsid mulle meili, kuid su meili ma kahjuks kätte ei saanud

Comment

See on esimene projekt jah. Tõin omale ledid ka aga ei valgustanud piisavalt siis jootsin originaal ledide külge massi otsa ja tõin välja väljundi kylge nyyd põleb siis kui seade töötab (ei tea kas need leidid kannatavad kaua aega järjest põlemist)
                      Praeguseks on juba programmi kõvasti täiustatud ja kalad seest välja püütud.
                      Krt selle analoogsisendi pärast olex äärepealt siemensisse lamenti lööma läinud et müüsid mulle katkise tüki.
                      hea et ei läinud olex ennast lolliks teinud seal lihcalt

Comment

(ei tea kas need leidid kannatavad kaua aega järjest põlemist)
                        Mõned aastad ehk ikka põlevad.

Comment

mis sõlmede juhtimiseks sa LOGO kasutad?

Comment

Tööpingid, jahitiir,reoveepuhastusseadmed, jne.

Comment

Tere
                              Siemens logoga mässatud küll nüüd oleks vaja mässata vahelduseks logole konkureeriva tootega ehks siis telemecanique loogika plokiga, mis on nii välimuselt kui sisemuselt hästi sarnane siemens logoga. Isegi PC ga ühendamise kaabel sobib pistiku poolest.
                              Siin tulebki probleem et sobib ainult pistiku poolest, aga softi kätte ei saa.
                              Nimelt olekski vaja ühest telemecanque loogika moodulist saada soft kätte.
                              Kaabel aga maksab krdi palju raha eriti selleks et seda on vaja tõenäoliselt ainult üks kord. Kas keegi saab aidata, kas siis pinout´iga koos skeemiga või siis kaabli laenamisega või on ideid kuda siemensi kaabliga asja kätte saaks.
                              Tänud ja parimat

Comment

Working...
                              X