Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vanema emaplaadi usb

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vanema emaplaadi usb

Nonii, tuttavad ostsid omale uue printeri (omatarkusest ja ostukampaaniast lähtudes). aga häda, sellel ainult usb liides. Nende arvutil seda aga pole kuid minuteada emaplaadil midagi peaks nagu olema.

Kas seda usbi on võimalik tööle panna ??? Ja kust saaks sellist üleminekut et arvuti tahaküljele pesa panna ??? ja mis see maksaks ???
    Emaplaadi marki ei tea, sest ma arvutile ligi ei saa (ja ei viitsi kah) ja omanikud ei oska vaadata. Protsessoriks on igal juhul p2 266

Soovitasin osta pci usb kaart aga noh.. "see ju maksab"

Tänud ette
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

kui emaplaadil on usb pinnid olemas, siis olekski vaja ainult seda üleminekut, mille ühes otsas on pinnide otsa istuv pesa ja teises otsas usb augud ise. Usun, et seda lihtsat asja saad igast hästivarustatud arvutikauplusest. Usun, et mingit meeletut raha see vidin kah ei maksa, kuna tegemist on ju imelihtsa vidinaga. Ja niipalju veel, et võimalik, et usb käimasaamiseks/kasutamiseks on vaja BIOS-is natuke näppida, aga võib olla pole vaja ka.
    Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Iseasi,kas see usb vastab vähemalt 1.1 standardile. Olen kuulnud, et osad eriti vanad ei pidavad vastama Üritan uurida välja emaplaadi tüüpi (kui närvid vastu peavad)...
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Vaatasin huvipärast arvutifirmade hinnakirju. Seda lihtsat tüüpi kaablit ei hakanudki silma Olid ainult pci siinis istuvad usb kaardid, aga hind soolane - 250 EEK. Väga võimalik, et kuna ajad on edasi läinud ja tehnoloogia arenenud, siis ei toodetagi enam neid lihtsaid kaableid. Kuid ma arvan, et selle kaabli, mille ühes otsas on usb pesa ja teises otsas ka mingi pesaleiutus, ehitamisega peaks iga kolbi käes hoida oskav mees hakkama saama küll Mingeid usb pesasid peaks saama poest osta küll.
        Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Nu mina ostsin selle emaplaat2USB ülemineku vist mingi 25raha eest. Kild oli selles, et kui sain teise emaplaadi, siis seal olid sellised väiksemate pinnidega pistik(eampladil) ja sellest siiis veel vähe ei olnud, see oli IrDa ja 2xUSB pistik koos Tuli siis kakkuda 5 tolliselt flopilt sobiv pistik(pinout oli sama sammuga, emaplaadile ) ja teha lihtsalt üleminek emaplaadilt usb pistiku juhtmese.. :blink:

Comment

Emaplaadiks siis chaintechi 5agm. Manuaali muidugi netist ei leia ja praegune chaintechi koduleht sellest vaikib. Lasin juba neil minna poodi ja osta pci-sse käiv usbi kaart. Oleks enda oma siis katsetaks aga milleks vaenlasi soetada..

Comment

USB pistik on seal täiesti standardne. Manuali võib saada siit:
              http://www.motherboards.org/files/ma...19/5agm0_0.exe

Comment

vanematel on need pinnid tagurpidi, nii et USB bracketist saad ühendada aint 2-st ühe pesa
                kui ühendad teise ka läheb mingi pinge maandusse ja igakord kui kasutaja sinna nn valesse pessa midagi torkab siis lendab sealt vahvalt sädemeid

Comment

Working...
                X