Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

FTP serverid

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

FTP serverid

Mure siis selline,et datanet,pump,toru on sellised,kuhu on väga komplitseeritud sissesaamine. Dataneti vahest veel kuidagi saan ,patuga pooleks.Mis alternatiive te soovitakite? On ju neid igasuguseid teisigi. Vaja oma pilte ja filme sõprade jaoks üles panna.Kuid kui seda kiiresti teha ei saa,pole asjal mõtet.

Proovi IPv6-t.

Comment

Data ei tohiks küll mingil põhjusel sind tagasi lükata, seal ei ole kasutajalimiiti. Seal on ainuke piir samaaegselt ühelt aadressilt sees olijate arv, st ei kui sul on jagatud ühendus, siis saab ainult üks klemm korraga sisse sealt. Lisaks sellele on datal mingi jama sünkroniseerimisega kogu aeg, st et tegelt on neil seal 3 serverit ja kui ühte upid, siis teistesse võtab ikka tunde aega et fail leviks. Kasutajad on aga jaotatud servude vahel vastavalt ühendusele - adsl'i ja muud aeglased liinid ühte purki (palju aeglasi ühendusi), korralikud püsiühendused teise purki (vähe aga kiireid ühendusi) ja IPv6 ühendused kolmandasse purki. Sinu teha oleks ainult valik IPv6-le üle minna, et saada sinna suht tühja ühendusega purki ligi. Samas IPv6 seadistamine ei ole mitte liiga lihtne ja seda ei ole võimalik kasutada jagatud võrgus (kui just sinu masin seda ise ei jaga)... Kui mingi muu ruuter on vahel, siis sellega ei ole võimalik prtokoll 41 (oli vist 41?) ruutida kuskile, vähemalt pole mina veel ühtegi sellist kohanud kodutarbijate hinnaklassis.
      Toru on minuteada juba pikka aega maas ja seda pole mõtet proovida.
      Pump on selline, et starmani kliendid saavad kõik sisse piiranguteta aga ülejäänutele on arv piiratud ja seega on sisse saamine juhuse asi.

Seega... Kui tahad kellegile midagi jagada ise... Siis pane ise omale server püsti ja las tõmbavad sinult. Apache veebiserveri saad täitsa next-next-done meetodiga käima ja tasuta asi ka veel. mingis dyndns.org või no-ip.com dünaamilises nimserveris saad omale domeeninime ka regada. Keeruline pole ka winduuzi all oma ftp serverit püsti ajada.
      Kui on jagatud ühendus, siis pead lihtsalt tegema portruudi oma ruutrist oma masinani, muidu pole sedagi vaja.
      Kui on suletud portidega ühendus (telester vms odav), siis ei saa mitte midagi teha
      Kui on ADSL kodu, siis saad servu panna porti 113, lihtsalt siis peavad kasutajad kirjutama http://sinuserver.no-ip.com:113/ näiteks.

Comment

Tõsi see on,et meil on ADSL Kodutöö jagatud kolme pere peale ja server ei asu minu korteris. Kuid sain väga kasulikku teavet.Tänan !

Comment

digital ehk lisaksid veel natukene infi ftp serveri kohta. Mul omal on ka arvutis ftp server sõprade jaoks aga jama on selles, et ip muutub koguaeg. Proovisin ka sinupoolt pakutud aadresse ja peaaegu sain toimima. Siis tõesti sai mu arvutisse sisse kui aadress sisestada internet explorerisse aga enamus inimesi kasutavad ikka korraliku ftp tõmbamis programmi ja sinna aadressi pannes ei saand kuidagi asja tööle. Mul on ka parooli päring ja asjad peal. Kas on üldse võimalik nii teha. Jäi nagu mulje, et läbi ftp progammi ei tahtnud asi kuidagi töödata. :huh:
          msn: pois11@hotmail.com

Comment

juhin härraste tähelepanu sellele, et meil siin on elektroonikafoorum, mitte multimeedia-klubi või noorte filmivahetajate ühing.

teema lukus.
            vtl, moderaator
            GSM: 5039624

Comment

Working...
            X