Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printer Samsung CLP-325 omapärane probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Printer Samsung CLP-325 omapärane probleem

Pealkirjas mainitud printeril esineb selline omapärane probleem, et peale igat printimist tuleb ta välja lülitada ja uuesti sisse, et prindiks. Järgmised printimiskäsud saadetakse koos infoga printerisse ära, kuid vaikus. Ei prindi. Proovisin draiverite updeiti ka, ei muutunud midagi. Ahjaa värvitoonerid on tühjad ka muidu, kuid kahtlen, et sellest probleem tingitud on. Esimese printimise teeb ära.

Ei oskagi kuskilt rohkem viga otsida ega midagi proovida.

Ideid ?
    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Vs: Printer Samsung CLP-325 omapärane probleem.

Tühjad purgid!

Comment

Nüüd keeldub üldse printimast ja lõugab, "end of life toner" , kuigi tegelikult on ilmselt printeri sisene counter jõudnud nii kaugele, et tema arust on kassettid tühjad ja pean uued soetama. Tegelikult olid mul need tahmaga taastäidetud. Kas keegi on selle probleemiga kokku puutunud või lahendanud selle. Ei taha küll maksta 50 eurot uue kasseti eest, kui selles olevat tahama saab 7 euro eest.

Comment

Ma küll ei tea neist printeritest ega counteritest midagi. Aga kui oleksin ise taolises olukorras, alustaksin Google otsingust https://www.google.ee/search?q=samsu...Dcf-ywOxuJywCQ

Comment

Ma kunagi tahmaga täitsin, siis saadeti tahmaga koos üks PCB, mis käis siis kasseti külge, mis andis printerile märku, et uus patch on sees.

Comment

Vs: Printer Samsung CLP-325 omapärane probleem

Tere,

tänud vastuste eest, google otsingutulemused andsid mulle tulemusteks ainult ostetavaid asju. Youtubes videosid oli ka aga seal sa näed ainult, et tehakse ja kuidas seda tegelikult teha, ei saa sotti.
            ntx. https://www.youtube.com/watch?v=e27z5EjDYUA või https://youtu.be/D4XqC3Um9I0?list=PL...ZRoqmmg5m18osv

Praeguseks on mul selge, et tuleb:
            a) resettida counter printeris.
            Sellel mudelil ei ole see lihtne ja netis puudulik info

b) installida kassettidele uued kiibid, mis annavad printerile info, et kassett on uus ja mahalugemine hakkaks uuesti 1000 st pihta.
            Tunduvalt lihtsam, iga kiibi kulu on ca 1,5 €. Võib veel muidugi uurida edasi, kuidas kiibi counterit ümber kirjutada või nullida.

Edit:
            Ja kui leppida sellega, et peale igat printimist tuleb printer korraks välja lülitada, siis pole kiipe ka vaja.
            Sellest probleemist, et keeldus printimast sain kuidagi üle, prindib jälle, kuid tahab peale igat printimist korraks väljalülitamist saada.

Räägiti netis ka seda, et vanast tahmast tuleb kassett täielikult puhastada, et mitte kokku segada vana tahma ja uut tahma, ma puhastama ei hakanud, valasin lihtsalt uue tahma sisse, siiani pole mingeid komplikatsioone märgand prindi kvaliteedis.

Teiseks, mõtlen, et need counterid ja asjad on ikka tootjate vandenõu, et inimeste käest rohkem raha kätte saada.
            Kui kassett maksab ca. 50€ ja sellega saab 1500 lehte printida. see teeb ühe prindi hinnaks juba peaaegu 3,33 senti leht(vanas rahas ca. 50 senti/leht). Printeri enda hind ka veel umbes 0,33 senti lehe kohta.
            Laserprinteri odavusest on saamas müüt ? Või ma eksin.
            viimati muutis kasutaja weardow; 26 m 2016, 13:43.

Comment

Working...
            X