Probleem siis selles, et nii nii arvuti juhtmevaba klaviatuur kui ka hiir ei tööta alati korralikult (olen proovinud päris mitut erinevat hiirt ja klaviatuuri aga probleemid on samaks jäänud). Lisaks on väga tihti probleeme juhtmevaba ilmajaama välisandurite signaalidega ja erinevaid katsetusi tehes on jäänud mulje, et probleemi allikaks on starman wifi ruuter, mis raadiosageduslikku eetrit päris korralikult ka väljaspool oma wifi töösagedust risustab. Hetkel ma veel starmaniga sellel teemal ühendust pole võtnud aga mul millegi pärast tunne, et neid on päris keeruline veenda probleemi olemasolus, sest seadmed ju iseenesest töötavad. Oskab keegi midagi soovitada?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Wifi ruuter segab teisi raadiosageduslikke seadmeid?
Collapse
X
-
Vs: Wifi ruuter segab teisi raadiosageduslikke seadmeid?
Starmani wifi ruuteril pole väliseid antenne. Sa proovi wifi ruuteri kanalit muuta. Sai vist valida 1-14. Omal on sama ruuter aga pole veel märganud, et hiir või ilmajaam ei töötaks.msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Mässi siis ruuter fooliumisse - päris tõsiselt, Haamer wifi.ee -st soovitas seda kaubanduskeskustes asuvate väikeste kohvikute pidajatele. kohvikupidajad ei tahtnud et terve kaubanduskeskus nende wifit kasutaks, tahtsid et levi oleks vaid kohvikus.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Siin on nüüd juba kaks soovitust mis ei kõlba kuskile: eluka soovitus antennid rebida ja kodanik haamri soovitus fooliumisse keerata... Mõlemal juhul kasutatakse ruuterit mille väljundparameetrid on seadistatavad, mitte ei minda absurdi peale.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud Timo poolt Vaata postitustProbleem siis selles, et nii nii arvuti juhtmevaba klaviatuur kui ka hiir ei tööta alati korralikult (olen proovinud päris mitut erinevat hiirt ja klaviatuuri aga probleemid on samaks jäänud). Lisaks on väga tihti probleeme juhtmevaba ilmajaama välisandurite signaalidega ja erinevaid katsetusi tehes on jäänud mulje, et probleemi allikaks on starman wifi ruuter, mis raadiosageduslikku eetrit päris korralikult ka väljaspool oma wifi töösagedust risustab. Hetkel ma veel starmaniga sellel teemal ühendust pole võtnud aga mul millegi pärast tunne, et neid on päris keeruline veenda probleemi olemasolus, sest seadmed ju iseenesest töötavad. Oskab keegi midagi soovitada?
Comment
Comment