Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti ostuabi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti ostuabi

Kui see teema peaks olema allpool ostuabi foorumis, siis vabandan juba ette ära.
    Kuna olen viimased 7-8 aastat elanud mac'i läpakate peal, siis minu viimased mäestused PC- maailmast on celeron 2000.

Soov oleks osta second-hand arvuti, millel peaks olema peal win 7 ja linux. Softiga saan hakkama, aga pigem huvitab mind, mida jälgida
    enne ostmist raua poole pealt. Arvuti peaks muretult vedama tänapäeva mõttes multimeediat, HD filme, muusikat, internetti jms. Samas ei oota
    ma sellelt arvutilt jõudlust vingete mängude jooksutamisel. Eesmärk oleks vähima hinna eest, saada masin, mis asja ära ajab. Mida peaks silmas pidama
    arvuti ostmisel? P4 on tõenäoliselt juba iganenud ja aeglane? Dual core, 4 core ? Ram'i vähemalt 4gb ? Ühesõnaga andke lollile mõni vihje, mida vaadata ja mida
    mitte. Ideaalselt sobib ka mõni link nätieks osta.ee-st või mõnest muust second hand kauplusest.

Lugupidamisega.

Vs: Arvuti ostuabi.

Mul juba üle aasta kärab selline kooslus:
    Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...

Mälu hetkel 2x2GB.
    Testisin, opsüsteemiga Zorin OS9 core 64bit vedas 4Kvideo välja, hakkima ei hakanud, prose tuumad oli küll väga 100% lähedal, 1080p korral 50% lähedal. Kõik ostsin osta.ee-st, alla 100 eurikut tuli, osa ostsin osta-kohe hinnaga.

Comment

Aitüma vastuse ees.
      100 euri kanti võiksi see asi jääda, küll aga eelistaks ma esialgu kasti ühes tükis.

Mida näiteks sellisest asjast arvata?
      https://www.osta.ee/korralik-neljatuumane-arvuti-intel-2-5ghz-69361534.html?_src=similar_ended2

Comment

Või näiteks see Dell OptiPlex 780 134.- €: http://www.digistep.ee/?p=17839
        Või see i5 prosega läpakas Dell Latitude E6420 - 298.- €: http://www.digistep.ee/?p=17629
        Mõlemal kiired 7200 pööret kõvakettad.

Comment

Oleneb milleks kasutada. Rahalised võimalused. Ma isiklikult alla i7 ei vaata ja Xeon on ka hea, kui lõime ka on. Kuna internetis surfamine võtab tohutult resurrsi, siis peab olema koralik jõudlus arvutil. Vaatan ka juba xeoni, kuna i7 3GHz jääb lahjaks.
          Päris hea reklaam?

Comment

Esmalt postitatud Aivvah poolt Vaata postitust
            ... Kuna internetis surfamine võtab tohutult ressurssi, siis peab olema korralik jõudlus arvutil. Vaatan ka juba xeoni, kuna i7 3GHz jääb lahjaks. ...
            Kas sa tõesti oled huvitatud kõigist vilkuvatest/hüplevatest reklaamidest/akendest?
            Jõudluse määrab arvuti kõige aeglasem lüli (aeglane HDD, odavad mälud jne) ja ka brauseri seadistus.
            Võibolla on sul hoopis aeglane ühendus?

Comment

Mul jääb tuleval nädalal vabaks üks E8200 (C2Duo 2,66Ghz/6Mb cache), GT440 kraafikaga ja 4Gb RAM lihtne masin. Muusika, internet ja 1080p video jookseb ilusti.
              Kui peaks huvi olema, siis saada PS
              ... siiski kogemustega spetsialist@71
              * Videotööd Sony Pro XD kaameraga * videomontaaz Dual Xeon E5450/32GB RAM/M2.SSD/2xGPU*

Comment

Esmalt postitatud saformo poolt Vaata postitust
                Kas sa tõesti oled huvitatud kõigist vilkuvatest/hüplevatest reklaamidest/akendest? Jõudluse määrab arvuti kõige aeglasem lüli (aeglane HDD, odavad mälud jne) ja ka brauseri seadistus. Võibolla on sul hoopis aeglane ühendus?
                Vahest tuleb surfamise isu internetis, siis on ligi 300 vahekaarti avatud. Chrome, Edge kasutab 4-7GB. Firefox 3GB pluss muud asjad avatud. Ma ei oska ühe vahekaardiga midagi teha. Reklaamid on keelatud. Internet on aeglane.

Comment

See, palju vahekaarte lahti on, nüüd küll muud ei mõjuta, kui mälu kasutust. Vaatasin, E8400 3GHz mõlema tuuma koormus 32 kaardi korral ja aMule toimetab, kõigub 3-6% juures. Mälu kasutus 4GB 56% ja Opera dev. Pärast vist kontrollis uuendusi ja kirjutas midagi mälusse, siis tõusis kasutus 63%-ni ja mingi 0,6MB kirjutas saalealale. See, et ei toimeta nii kiiresti internetis, kui tahad, on ikka rohkem aeglase ühenduse süü.

Comment

Working...
                  X