nu siuke probleem et arvuti oli paranduses ja enam msn ei taha sisse logida ja ütleb et we were unable to sign you in to the NET. Messenger Service, possibl because of a problem with your Internet conection. Pleasetry again later. 0x81000370...... ma ei tia mis jama sellega on...plan aidake hädast välja.....ei sa ilma selleta erti.. :huh:
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
msn ei taha sisse logida.
Collapse
X
-
Logi sisse oma nimega (mitte lihtsalt sign in vaid selles aknas kus nime ja parooli küsitakse). Äkki aitab. Kui ei, kontrolli oma tulemüüri jms.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
Mingi järgmine uuendus paistab olevat välja tulnud. Umbes nädala jagu on mul tööl kõik w2000-ga masinad tahtnud kah msn'i uuendust ja ilma selleta ei lähe sisse. Samas winxp'ga masinatega oli sama probleem kunagi aastajagu tagasi ja peale seda ei ole jama olnud, samuti winNT'ga masinatel ei ole jama.
Veel huvitavam on see, et kuigi enamasti ei lase sisse, siis pideva proovimise korral ikka nii umbes ühel korral viiest saab.... anomaalia?
Comment
-
Kui aga lahendust ei leia on alternatiiviks www.e-messenger.net. T88tab nagu tavaline msn-gi ainult et webi p6hine.
Comment
-
mul oli kunagi msnm aaga see kuidas mingi krdi leheke kuskil all paremas nurgas läbi võrgu rollika tuli (textiga Mis teed?) ja arvuti complete perse keeras (win xp imeline maailm) viskas mul suht üle, niiet ma nüüd 2 aastat ilma ja õnnelikum kui kunagi varem...
ahh ja kui kuskil just peab lobisema tiri omal mõni IRC progre..<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>
Comment
Comment