Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

msn ei taha sisse logida.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

msn ei taha sisse logida.

nu siuke probleem et arvuti oli paranduses ja enam msn ei taha sisse logida ja ütleb et we were unable to sign you in to the NET. Messenger Service, possibl because of a problem with your Internet conection. Pleasetry again later. 0x81000370...... ma ei tia mis jama sellega on...plan aidake hädast välja.....ei sa ilma selleta erti.. :huh:

Logi sisse oma nimega (mitte lihtsalt sign in vaid selles aknas kus nime ja parooli küsitakse). Äkki aitab. Kui ei, kontrolli oma tulemüüri jms.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul ka vahel pillub sellist jama ette, proovi näiteks reinstalli (Messengeril)

Comment

Insatalli uuesti või siis kontrolli oma neti seadeid!
        Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

Mingi järgmine uuendus paistab olevat välja tulnud. Umbes nädala jagu on mul tööl kõik w2000-ga masinad tahtnud kah msn'i uuendust ja ilma selleta ei lähe sisse. Samas winxp'ga masinatega oli sama probleem kunagi aastajagu tagasi ja peale seda ei ole jama olnud, samuti winNT'ga masinatel ei ole jama.
          Veel huvitavam on see, et kuigi enamasti ei lase sisse, siis pideva proovimise korral ikka nii umbes ühel korral viiest saab.... anomaalia?

Comment

mul on ka sellist asja öelnud msnis vahepael ta ütleb et msn server on ülekoormatud või midagi taolist

Comment

See MSN-i server on pidevalt maas või ülekoormatud jms. Siis ta pillub seda "unable to sign in" teadet...

Comment

üks sõna AMSN

Comment

mul oli sama jama MSN 6.1 aga siis ükspäev tuli ette teade et on olemas juba MSN 6.2 ja küssa "Kas soovid seda installida" ma ikka jah ja pärast seda pole mul sisselogimisega probleeme olnud

Comment

Kui aga lahendust ei leia on alternatiiviks www.e-messenger.net. T88tab nagu tavaline msn-gi ainult et webi p6hine.

Comment

mul oli kunagi msnm aaga see kuidas mingi krdi leheke kuskil all paremas nurgas läbi võrgu rollika tuli (textiga Mis teed?) ja arvuti complete perse keeras (win xp imeline maailm) viskas mul suht üle, niiet ma nüüd 2 aastat ilma ja õnnelikum kui kunagi varem...
                      ahh ja kui kuskil just peab lobisema tiri omal mõni IRC progre..
                      <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

IRC klirendiga on selline lugu, et kui on vaja ikka suhelda täieliku dumbuseriga (näiteks sugulane vms) siis ei tee sa talle mitte mingil viisil selgeks, millega seda IRC&#39;d süüakse.(installimisest ma üldse ei räägi)
                        punkt

Transistor
                        transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Working...
                        X