Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LAN suunamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LAN suunamine

Kuidas suunata läbi kahe võrgu, ruuteri?

Vs: LAN suunamine

Palun esita oma probleem selgemalt. Muidu võiks ju vastata stiilis "kasutades ruuterit" ja see oleks absoluutselt õige, kuid absoluutselt kasutu vastus.....

Comment

Jah. Minu viga. Küsisin liiga endale lihtsalt. 1 võrk on 10.0.0.1 ja teine on 192.168.1.1.2 ruuterit. Aparaat on 192.168.1.121. Oleks vaja anduril jõuda sinna aparaati võrgust 10.0.0.1. Sedasi on numbrid. See kuidas seda teha riistvaras pole küsimuse sisu. Kuidas käituda aadressidega ? Andur on seega 10.0.0.2 näiteks.

Comment

NAT või DMZ

Comment

...või VPN

Comment

Ma pakun, et kui teemaalgataja teaks neid lühendeid siis seda teemat siin poleks.

Comment

Nat. . Ma ei suuna aadressi aga porti sealt. Seda ma mõtlen , et asi on imelik Vahest tunduvad lihtsad asjad võimatuna.
              viimati muutis kasutaja insippo; 18 m 2016, 22:41.

Comment

Kas andur saadab omal algatusel infot, või küsib miski?

Comment

Sul on seega 1 ruuter, millel on küljes 2 võrku: 192.168.1.0 võrk ja 10.0.0.0 võrk, saan ma õieti aru ? ( Või on ruutereid rohkem vahel ?) Palun tee asjast kirjeldus stiilis: Oman ruuterit mudel XXX tootjalt YYY ning selle pordis ZZZ on võrk 192.168.1.0 ja pordis QQQ on võrk 10.0.0.0. Kas ruuter on enda konfigureeritud ?

Comment

2 võrku on. Elamine on nii suur. Tahaks muidugi teha ühe võrgu, et ei peaks neid vahetama. Tegelt on 3 ruuterit. 2 on majas ja 1 on väljas. Andur tuleks väljast. See ei küsi minuarust midagi aga ainult saadab kindlasse porti ja masinasse.

Comment

Kuidas need ruuterid omavahel koos on, traadiga ethernetti pidi?
                      Pmst sul on 2 võimalust:
                      1. jätad ainult ühe ruuteri ruuteriks ja tema DHCP serveri aktiivseks, teise keerad bridge-ks. Kõik seadmed seda ei toeta.
                      2. Jätad ruuterid mõlemad ruutima ja lisad ruutingud mõlemale ruuterile teise suunale. See on nende koduruuteritega paras kamm, pead tõenäoliselt minema käsureale ja võimlemist on omajagu. Et ruutinguid lisada pead ikkagi kõigepealt mõlemale ruuterile tekitama ühises võrgus aadressid ka. Võimalik (ilmselt mitte iga ruuteri ja softiga), aga milleks.
                      Toidan trolle!

Comment

Mul on ruuterid traadiga koos jah. Asjad on traatipidi küljes ja läppariga saab igal pool ringi käia. Ruuteriteks on 2 Linksüssi AC1200. Neil on ka 5GHz. Ma polegi uurind kuidas seadistada sillaks. 3. ruuter on dd-wrt ja see suht lihtne. Töötab sillana eduliselt.

Comment

Aga miks andur ei võiks olla 192.168.x.x aadressiruumis? Niipalju ju seadmeid ikka pole et vabad adred otsa lõpeksid.
                          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                          Konfutsius

Comment

Ma pean tegema võrgu ümber. Pole jõudnud (loe viitsinud) uurida kuidas ja ks saab ruuteri bridgena tööle.

Comment

Tavaliselt on ruuterite LAN pordid ja Wifi vaikimisi bridge modes, niisiis piisab kui WAN otsa tõstad LAN poolele ja ongi sild Wifi võimega. Muidugi DHCP pakkumine sillaks minevates ruuterites tuleb keelata.
                              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                              Konfutsius

Comment

Working...
                              X