Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kõvaketta vahetus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõvaketta vahetus

Arvuti on imelikult aeglaseks jäänud ja käriseb kahtlaselt. Arvan, et ketas hakkab otsa saama. Arvutil oli peale algselt win 7, mis sai upgradetud win 10 peale.

Kui ma panen uue ketta, kas ma saaks siis kohe panna win 10 ja kasutada vana koodi või pean siis pean algselt restore plaatidega panema 7 ja uuesti upgradema? Saab üldse?

Vs: Kõvaketta vahetus.

Ise proovinud pole, aga minuteada läheb W10 otse peale, sina installmisel isegi koodi ei sisesta (või noh, vahet vist pole), aktiveerimise andmed leiab Windows Microsofti saidilt hiljem ise.

Comment

Teemast körvale. Miks kasutada win10? Ei mõista. Kuskil2 aasta pärast jah..

Comment

Kust ma saan selle tõmmata?
        Kuskil 2 aasta pärast on see arvuti ilmselt juba liiga vana igapäevaseks kasutuseks. 7 puhul mulle ei meeldinud pikk käivituse aeg ja 8 puhul ei meeldinud stardi puudumineja üleüldse oli too selline imelik asi. Tahvlite asi vist rohkem.

Comment

Vs: Kõvaketta vahetus

Käivitumise aeg väheneb oluliselt kui kasutada kõvaketta asemel SSD-d. Ei ole tänasel päeval enam mõtet tavalist kõvaketast panna kui juba kõvaketta vahetamiseks läheb. Mina küll oma arvutil ei näe ka põhjust miks peaks üldse välja lülitama, standby e. puhkereziimis praktiliselt voolu ei tarbi, kuid sellest käivitub praktiliselt ketkega.

Comment

Esmalt postitatud sill poolt Vaata postitust
            sest tasuta

Comment

Ma ei tea, netis kolades mingi hetk hakkab ventikas karjuma. Kütab korralikult. Task manager lahti, resources näitab cpu 1-2 100% Ja siis kukub maha 5-15%. Panen taskmanageri kinni ja mingihetk hakkab jälle kohisema. Vahest jääb mõni lehekülg lahti ja vaatad telekat kuulad kuidas muudkui tuurid tõusevad. No ja nüüd lõpetas search ja startmenüü üldse töö. Vajutades peale tuleb ette ring ja asi sellega lõppeb.
              Käivitumise aeg väheneb oluliselt kui kasutada kõvaketta asemel SSD-d. Ei ole tänasel päeval enam mõtet tavalist kõvaketast panna kui juba kõvaketta vahetamiseks läheb.
              1) praktiliselt uus 500gb hdd on lihtsalt sahtlist võtta. 2) Arvutil on ainult 1 kettakoht 3) ssd on söödava hinna juures liiga väikese mahuga.

sest tasuta
              Suure hurraaga sai upgradetud jah. Samas enam 7 peale ei tahaks tagasi minna. Kui nostalgiat vaja siis igapäevaselt sõidab muga autos(igaks juhuks) kaasas vana t40 koos Xp.

Keskenduks siis küsimusele, mis ei olnud see et millise op süsteemi mapeaks valima või millist ketast kasutama. Vaid kuidas jakas ma saaks lasta otse w10 peale ja kasutada näiteks praegust product keyd . Teine lahendust tpb mingi suvaline peale tirida, aga kui on võimalus legaalset asja kasutada, siis miks mitte?

Comment

Helistasin siis naljapärast microsofti ja sealt öeldi et võin peale installida ja peab aktiveeruma ise. Kui ei aktiveeru, siis proovima 7 võtmega ja kui siis ka ei aktiveeru siis helistama neile uuesti. Uskumatult viisakas ja tore klienditeenindus.

Comment

Nii see on. Laed alla sobiliku iso.
                  windows 7 iso, how to reinstall windows 7, how to restore windows 7, download windows 7 iso, restore windows 7, software recovery, software restore, operating system recovery, Microsoft software recovery, Windows 7 software recovery, Windows 7 operating system recovery, Microsoft operating system recovery, Microsoft recovery, Windows 7 ISO, Windows 7 ISO image, Windows 7, restore Windows 7, reinstall windows 7, re-download Windows 7, Windows 7 disc image

Kirjutad selle kuhu iganes ja siis installid. Kuna W10 on juba kord sellel konkreetsel arvutil aktiveeritud, siis installimisel võtit sisestama ei pea.
                  Puhtal installil (pole eelnevalt upgrade teinud) uuem W10 versioon lepiks installimise ajal sisestamisel juba ka W7...W8.1 võtmega.

Comment

No aga mul on see hw id muudetud kuna oli mingit diagnostikaprogrammi vaja jooksutada. Kas nad mitte selle järgi ei tuvasta arvutit?

Comment

Esmalt postitatud whiteshark poolt Vaata postitust
                      No aga mul on see hw id muudetud...
                      Et kohe nii kõva mees oled vä? Ja mida sa seal siis muutsid? Muuda nüüd jälle endiseks tagasi.

Comment

vol-fcr? sa ikka panid originaal hw id kirja?

Comment

Arvuti riistavara muutmisel võivad legitiim vindoosa saamisega probleemid tekkida küll. Mitte tekkimisel vöiks ju iga 1 originaali nöuda

Comment

Esmalt postitatud tazavi poolt Vaata postitust
                            vol-fcr? sa ikka panid originaal hw id kirja?
                            Vol-fcr jah. Tahtsin ennem "ostmist" testida kas töötab s80 peal, aga ei tööta.

Comment

Esmalt postitatud whiteshark poolt Vaata postitust
                              Vol-fcr jah. Tahtsin ennem "ostmist" testida kas töötab s80 peal, aga ei tööta.
                              S80 on jahVida Dice-ga ühilduvad. aga seda oleks sa saanud ilusti demo softiga ka proovida, või lihtsalt screenshottidest vaadata, kus need kümmekond ühilduvat mudelit välja toodud on, enne kui käkid oma arvuti ära. volvoklubi foorumis sellesama teema all, kus see vol-fcr legaliseerimise häkk välja toodud on, on sellest ka räägitud. Kui hw id-d kirja pole pannud, siis võid ju puhta installi teha ja microsofti helpdeski helistada, võibolla saad asjad käima.

Comment

Working...
                              X