Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas Lexar või SanDisk?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas Lexar või SanDisk?

Tere rahvas. Selline küsimus tekkis - võhikuna - päevakorda - kas osta SD kaardina Lexari või SanDiski kaart (fotoaparaat, videokaamera jms)? Kui ma vaatan hindasid, siis Lexari SD 32 GB, lugemiskiirusega 95MB/s, maksab "tühised" 20 eurot ja samade tehniliste näitajatega SanDisk 45 eurot. Küsimus on, et kas hinnavahe on õigustatud või millest see üldse tuleneb? Samuti maksab Lexari 32 GB 300MB/s 55 eurot, sealjuures on veel komplektis kaasas USB adapter, aga SanDisk pakub sama raha eest sama mahuga kaarti, mille lugemiskiirus on "tagasihoidlikud" 95 MB/s. Ehk hinnad ja lugemiskiiruste vahed on kohati kolmekordsed.
    Arvuti on USB3 toega, ja kõik muu on samuti täiesti normaalsel tasemel (SSD jms), niiet tehniline tugi peaks arvuti poolt olemas olema.
    Tänud ja vabandust, kui selline teema juba kuskil üleval on olnud.

Vs: Kas Lexar või SanDisk?

“Sorry to bother you, what memory card do you have in your camera right now?” I’ve been thinking a lot about the memory that my camera uses and why I use one brand as opposed to another. If I open up my PixelPocketRocket right now and see what cards are in there, this is what […]
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Lugemiskiirusest on ainult siis kasu kui on kiire kaardilugeja, usb2 loeb 20MB/s ja selle annab umbes iga klass10 kaart välja. Kaameras loeb kirjutamiskiirus ja sedagi ainult sinnamaani kui palju kaamera ise kirjutada tahab ja jõuab. RAW sarivõttega jookseb kaamera kiirelt omaenda kirjutamispiirajasse mis võiks olla kuskil 50MB/s ringis. Et kaart pidurdama ei jääks siis võiks ta kiirem olla aga vaata oma tehnika üle palju sul reaalselt vaja oleks ja siis pane kaardid kirjutamiskiiruse järgi ritta.
      Reeglina piisab suvalisest klass10 kaardist, see siis sümboliseerib vähemalt 10MB/s kirjutamist.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ma ilmselt sõnastasin küsimuse valesti ehk rõhuta siis küsimust - kas Lexari SD-kaart on kuidagimoodi halvem või ebakvaliteetsem või millest tulenevad kolmekordsed hinnavahed?

Comment

Re: Vs: Kas Lexar või SanDisk?

Teemaalgataja küsimusele ei vasta, kuid teatud määral teemasse siiski on

Comment

Vs: Re: Vs: Kas Lexar või SanDisk?

Hinnavahed tulevad ka brandinimest. Kui sul on missioonikriitiline seade siis võtad nime mida kõige rohkem usaldad ja see maksabki. Sama teema kaameraakudega, originaal on 5x kallim aga profid ikka kasutavad neid.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
            X