huvitav mis ajast 2 faasivaheline pinge on 380V? Seda tööstusvoolus ja tähtühenduse korral.Mine uuri vanu kesklinna elektrisüsteeme kus jooksevad 3 faasi sisse kolmnurkühendusega )))) 2 faasivaheline potensiaal on 220V.Nulli kui sellist pole olla.(tinglik null on suvaline faas.) Tähe puhul on arusaadav, et keskpunkt on null jne.PS tähel on nii, et kespunkti ja faasivahe on 220V ja faasi ja faasivahe on 380V.Ei korrigeeri end kiri läks juba teele, parandage kui puusse sõitsin
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
TV out põles maha!
Collapse
X
-
Jutt jumala õige, ttr. Stepslis on mõlemad kontaktid faasid ja kui kaevata maasse mingi metalljunn, siis selle ja kontakti vahel 110V. Kunagi ühendasin vana elektrifreesi 3-faasilisse tähtvõrku ja imestasin, miks see tossama hakkas...aga loogiline...sai teine ju faasiside vahelt 380V mitte 220V.
Comment
-
Originally posted by urmas78@May 13 2004, 15:51
kus 220V võetakse kahe faasi pealt
Aga muidu maanduse jutt õige, maandage, maandage, maandage. Kui miskit põleb läbi ühendamise käigus, siis tihti maanduse puudumise viga.
Faasi ja liinipinge erinevad teineteisest ruutjuur3 korda (vist)
Edit: postitasin, ilma, et ttr -i jutu läbi lugenud oleks..Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Huvitav miks mu loll pea ütleb, et ruutjuurikas 2-est?MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
Taoline kolmnurklülitus on kasutusel veel paljudes Tallinna majades ja elektrikud on üksjagu hädas, kui tuleb korterisisesed liinid uute vastu vahetada. Näiteks automaatkaitsmeid peab topelt rohkem olema ja lekkevoolu kaitset hoidis minu elektrik tükk aega peos ja sügas kukalt...panemata see jäigi ja nüüd toimib üldkaitsmena.
...oma eelnevas postituses sõna "stepsel" asendaks "seinakontaktiga"...kõlab usutavamalt
Comment
-
Originally posted by ttr@May 13 2004, 19:27
Huvitav miks mu loll pea ütleb, et ruutjuurikas 2-est?Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by martinj+May 13 2004, 17:43--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (martinj @ May 13 2004, 17:43)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ttr@May 13 2004, 19:27
Huvitav miks mu loll pea ütleb, et ruutjuurikas 2-est?
Ai krt oli jah.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
Ma elan Tartus, siin ei ole veel sellist pinget näinud, seetõttu väitsingi, et pole olemas, vabandust
Vananenud linnaosad teil siis seal. Ei te mis aastast alajaamad siis küll on? No tegelt foorum arvutist, ja antud juhul siiski maandus tuleb ikka kasuks, ei loe, kas kolmnurk või tähtühendus. Nii et kaevama maandust
Comment
-
ehk teab keegi veel, mida mõõta/näppida... või võin tv-out'iga hüvasti jätta? :huh:Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
Comment