Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

XP PRO SHUTTING DOWN ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

OK, püüan vastata!

- Garantiis tehti 2 päeva emaplaadile ja mälule teste, siis kui veenduti, et neis pole viga mindi TV kaardi kallal - vahetati ära. Ehee ... aga sealsamas õhtul enne kui arvutile järgi läksin (pidin järgmine päev tööd tegema) siis lõi siniseks.

Veider oli see, et nad ei saanud seda ... whatever graafikatesti kunagi lõpuni teha vajus nagu algusest peale ära.

Ma ei tea, mul on karvane tunne, et tv-kaardis, videokaardis või helikaardis see pang seisneb. No on ikka jama osta arvuti ja hakka siplema, nõmeeeeee. Oleks pidanud selle härrasmehe nõu kuulma, kes ütles, maksa rohkem ja osta IMB vms. 100 tuhandetes eksemplärides läbi testitud arvuti. Oeh ... siin ma siis olen oma imekena arvutifirmaga.

Mis ma täheldasin on see, et asi pani ikka peamiselt pange, kui käppisid TV kaarti, jooksutasid videot või mängisid mõnda MP3. Samuti mõne muul ajal.

Jooksutasin ka ühte emaplaadi mingit jälgimis programmi, see küll mingit voolukõikumist ei täheldanud või ei osanud ma sedal ugeda. Jahutus, no ma ei tea, kas sellest ei piisa, mis juba on on korpuse jahutus + emaplaadi oma, mida veel vaja on.

Ei noh, jutt jutuks aga täna tulles koju leidsin oma stanby arvuti sinise ekraaniga. Kena, teen siis restardi ja obaaa ... sellised veateated:

Püüan bootida install plaadiga ja obaaa, hakkab jahuma mingist uuest installist ja et nagu kõvakettal ei olegi miskit vms.

Igatahes, kellegile ma selle kastiga pähe virutan, kui selle ... eest mulle raha tagasi ei maksta, annan neile 8 tundi aega ja olgu olla. Tead ostes oli arvuti kohe selline (lõi pidevalt CPU 100% põhja, teatud intervallidega ja vaghel filmidega jookseb nõka nõka nagu kinni - kas tõesti 1 MB vahemälu teeb selliseid trikke), no minge ... kas see on siis mingi teenindus. Oeh, iiveldama ajab, kuidas osad sellid pappi taskusse ajavad määrides odavat rämpsu lihtrahva pähe.
    ::: Inimesed raiskavad tohutult energiat, et mitte midagi teha ::: Kui soovid oleksid hobused, siis laisad ratsutaksid. ::: Mõned ei õpi kunagi midagi, kuna taipavad kõike liiga ruttu ::: Pool tööst maailmas tehakse selleks, et näidata asju teistsugustena kui nad on ::: Me oleme kõik võhikud, ainult erinevates valdkondades ::: Muutes suhtumist ususse, muudame ka selle mõju meile :::

Comment

Heh, see komplekteerimine ja hämamine kõlab täpselt nagu k-saluuni meest töö. Ma soovitaks veel korra käija seal, nägu neil täis sõimata ja ütelda, et tehke korda või maksate raha tagasi. Ning saadud raha eest mine kuhugi korraliku firmasse nagu ordi, pro süsteemid või midagi. KOmplekt pole iseenesest paha sul, aga kokkupanekul mingi vigane jupp sisse topitud. Ikkagi amd sees ja jõudlust asjal nagu loomal. Proovida võiksid ka käija ordis näiteks konsultatsioonis, tavaliselt annavad lihtsama asja korral tasuta nõu. Kui vaja lased neil ~100 kr eest arvuti järgi katsetada, ytlevad vigased asjad aj lased teises firmas ära vahetada. Ordis on pole töötajateks mingid suvalised matsid tänavalt vaid ikka oma ala asjatundjad.

Comment

Proovi huvi pärast teha CMOS-setupis "Load fail-safe defaults". Mõne arvuti puhul on abi olnud.
        Minu oma masin hakkas ka Core-dumpe tegema kui tõstsin mällu pöördumise kiirust. AMD samuti. Nüüd töötab juba 2. aastat.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ega mälud kuumad pole ?

Comment

Prooviksin järgmist:
            1) lülitaksin BIOS-is sisse HDD S.M.A.R.T., mis näitab ketta vigu
            2) uuendaksin draivereid, BIOS ka.
            3) kuna pangestub suurt jõudlust nõudvate TV, video ja muusikaprogega, siis võib asi olla mälu ja ketta suhtlemises

Comment

Asjatundja, sul 3 variant on BINGO seal see kala võib ka suure tõenäosusega olla, sp lähen seda teed, et vahetan selle juustu ümber või nõuan papi tagasi.

TV, video ja helikaardist loobuda ei tahaks, kuna kõik on mulle vajalikud. TV, kaardiga saan pildi arvuti. Videokaarti vaja koduvideote jooksutamiseks ja helikaarti sp. et MIDIka normaalset häälte teeks, mitte plinn ja plänn.

Tänan kõiki spetse ja mudidu nõuandajid osutatud abi eest. Kahjuks elu kiire tempo jms. pärast pidin arvuti tagasi viima kust ostsin. Nõuan kas sularaha peo peale tagasi, või samaväärset Pentium4 väikeste erinevustega, mis eelnev kompülekt oli.

Kes aga maksab aga need tuhanded kroonid kinni, mis ma selle arvuti jama pärast ilma olen jäänud. 2 lepingut öeldi üles jms. jama.

Oeh, tegelikult seiklused seega alles ees. Eks näis, mis saab ... annan teada, kui ida-rindel muutusi tuleb :-?
              ::: Inimesed raiskavad tohutult energiat, et mitte midagi teha ::: Kui soovid oleksid hobused, siis laisad ratsutaksid. ::: Mõned ei õpi kunagi midagi, kuna taipavad kõike liiga ruttu ::: Pool tööst maailmas tehakse selleks, et näidata asju teistsugustena kui nad on ::: Me oleme kõik võhikud, ainult erinevates valdkondades ::: Muutes suhtumist ususse, muudame ka selle mõju meile :::

Comment

Kui jutt siin valgete masinate peale läks, siis soovitaks soojalt DELL hankida. Vähemalt endal on väga head kogemused, viimased 4 aastat, mis olen Dell-i raua peal elanud, pole rauaga seotud probleeme veel senimaani olnud. Ja üpris mõistliku masina saab juba seal 16k kandis kätte.
                K(ristliku)-arvutisalongiga teen tegemist niipalju, et käin sealt ainult odavaid Platinumi toorikuid ostmas, need on minu arvates superhead.
                Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Õpetlik teks crashide kohta
                  Krt kahtlustan, et sihuke viga võib vabalt 300w toiteplokis peituda.
                  Minu DIY blogi
                  <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

äki on sul video ram cacheable. see võib ka tekitada natuke jama

Comment

Tänud kõigile nõuannete eest&#33;

Igatahes, närvid ei pidand jooksmisele vastu ja otsustasin alla anda. Miks? Nu arvutifirma leidis vea üles, nagu väidavad.

Vahetati mälud ära, kujutad sa ette. Ma kahtlustasin neid kogu aeg, kuna masin veidralt nagu jõnksles enen töös jms. CPU ja see teine näitaja lõi taskbaris kogu aeg 100%

Selline kogemus veel. Kui ostate arvuti siis ärge pange piraat XP-d peale, kuna arvutifirmal on siis hea palli ühte väravasse lüüa - nimelt on nende lepingutes ja arvuti kasutamise juhendis selgelt kirjas, et kliendi riistavarast või tarkvarast tingitud probleemid on garantiiaega jms lühendavad tegurid. Kena õppetund mul ... no comments. Kui arvuti jukerdab siis garnatiisse viimisel pane legaalne op süsteem peale &#33;&#33;&#33; Kasvõi win 95 kapinurgast :P

Igatahes, rõõm on jälle ikka tööloomaga tööd teha. Pekki, närvid ei püidand vastu ei viitsind nendega kalema hakata ja seal sees juppe vahetama hakata. Veider, ma ei saa laksust aru, miks see meaplaat Sasung 160 GB kõvaketast vastu ei tahtnud võtta, vääga veider. Rääkisid, et isegi tootja kodulehel ei ole uuendusi, mis aitaks emaplaadil nii suurt ära tunda, nimelt oli sellel emaplaadil lagi 120 GB - seega võtsin sama kalli Sygate - mis kuuldavasti ka parem firma.

Enivej - enne kui komplekt üle lüüa - tasub ikka spetsidelt siin maad uurimas käija

Kena suve algust &#33;

Comment

Huvipärast võid veel mobo tootja lehelt uurida, missuguseid komponente sellele konkreetsele mobole tootja soovitab.

Kas sinu masina komponendid mahuvad tootja soovituslikku nimekirja?
                        Võibolla selles see jama oligi, pandi õiged mälud ja asi korras.

Comment

http://www.hinnavaatlus.ee/phorum/viewtopi...p=475550#475550

Ehk aitab.
                          TFK Audio
                          #tfkaudio
                          http://www.facebook.com/tfkaudio/
                          http://tfkaudio.blogspot.com/
                          - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Inimesed kui te end teemaga kursis hoiaksite, siis paneksite tähele, et probleem lahendatud juba

Comment

Working...
                            X