Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Emaplaadi toitelüütide vahetus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Emaplaadi toitelüütide vahetus

ons kellelgi taolise lüüdivahetusega kokkupuudet olnud? Et ootaks mingeid näpuga näiteid (just välja jootmise vallas), et plate ikka pärast vahetust käima ka läheks...

Kõige tähsam, et üle ei kuumuta. Ise olen teinud nii, et kuumutan mõlemat jalga korraga ja tõmban konde välja. Pärast augud puhtaks ja uued lüüdid sisse.

Edu!

Comment

Originally posted by ilm@Apr 21 2004, 18:36
      Kõige tähsam, et üle ei kuumuta. Ise olen teinud nii, et kuumutan mõlemat jalga korraga ja tõmban konde välja. Pärast augud puhtaks ja uued lüüdid sisse.

Edu!
      eks ma proovi...

Ega sa ei oska soovitada mõnd head kohta, kust soodsalt uusi lüüte saada? Tevalo hinnakirja järgi läheks see nali mul maksma ~150.-... nö. "ehk läheb käima" variandi juures veidi suur väljaminek...

vaja oleks 2200uF x 6,3V

Comment

Originally posted by warwas@Apr 21 2004, 20:47
        ... nö. "ehk läheb käima" variandi juures veidi suur väljaminek...

vaja oleks 2200uF x 6,3V
        Sellisel juhul vaataks Opood.ee selliseid 2200MF*10V 105deg 2200/10PHT 4 kr. tk.
        Mõõdud peaks olema 10*20mm(ei tea kas sul mahuvad ära). Võid veel Kunderi tn. Ret-tehnikust vaadata.

Comment

Originally posted by ilm@Apr 21 2004, 19:15
          Sellisel juhul vaataks Opood.ee selliseid 2200MF*10V 105deg 2200/10PHT 4 kr. tk.
          Mõõdud peaks olema 10*20mm(ei tea kas sul mahuvad ära). Võid veel Kunderi tn. Ret-tehnikust vaadata.
          sweet! ^_^
          just see mida vaja (st. mõõdud).
          Tänud!

Comment

See lüüt mille asemele paned peab olema sama või parema sisetakistusega, mahtuvus on suisa teisejärguline. Tavaline lüüt lendab varsti õhku või kuivab ära, peab olema solid aluminium või tantaal.

Comment

Ei ole küll otseselt seotud antud teemaga, aga äkki kedagi huvitab :unsure:
              http://www.niccomp.com/taiwanlowesr.htm

Comment

Originally posted by KaruTEC@Apr 26 2004, 16:47
                See lüüt mille asemele paned peab olema sama või parema sisetakistusega, mahtuvus on suisa teisejärguline. Tavaline lüüt lendab varsti õhku või kuivab ära, peab olema solid aluminium või tantaal.
                põhjusmõtteliselt said nüüd mingid X firma lüüdid sisse joodetud & asi töötab nagu kellavärk. Ei usu, et nad mul seal nüüd lausa õhku lendama hakkavad... pole just eriline tipp-relv - vana hea 750 Duron kütab kasti! Täna terve õhtu temaga tugevalt tegelenud & pange pole veel pannud, niiet vist läks asi õnneks. Ja kui kuivavadki ära - shit happens! :P See mobo pole seda väärt, et sinna miskit tantaali sisse ostma hakata... lüütide hinna eest saaksin HV'st arvatavasti teise plaadi (& parema)...

See kondede link, mille kodanik ilm andis puutub isegi teemasse veidi... need, mis punni läksid, olidki Luxon'i lüüdid

Comment

Working...
                X