Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

USB -serial converteri draiverite probleem Win7 64 bit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

USB -serial converteri draiverite probleem Win7 64 bit

On üks vanem USB-serial converter, mis kasutab Profilic PL-2303HX kivi. Kahjuks ei õnnestu asja win7 64bit arvutiga kuidagi tööle saada. Windows üritab draiverit installida aga siis varsti ütleb, et draiveri paigaldus ebaõnnestus. Olen proovinud erinevaid draivereid (Vista, XP) aga ka nendega on sama probleem. Netis on selle probleemi kohta erinevaid õpetusi aga ka need pooe aidanud. Muidu võiks ju 64 bit win toega analoogse uuema adapteri osta aga kahjuks minu lahenduses adapteril "lõpus" kahe dioodiga optiline väljund/sisend ja sellist uut adapterid leida pole õnnestunud. Oskab keegi midagi soovitada?
    20+ aastat elfafoorumis

Vs: USB -serial converteri draiverite probleem Win7 64 bit

Et siis tootja draiver ei installeeru?
    Prolific Technology is a IC design house company and ASIC design service provider for USB Smart I/O (USB to UART, Card Readers, External USB Drive), Intelligent Green Energy Saving, and Mixed-Mode Hall Sensor solutions.

Ega mõni eriti vana kiip ei pruugi töötada küll jah mitte. Või loodadki Windowsi peale, et äkki leiab draiveri ise?

Comment

Hx kiviga jah jamad, eriti W10 all.
      W10 64 all sain nii tööle http://www.ifamilysoftware.com/news37.html
      MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
      KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Jah, tootja draiverid ka ei installeeru ja windows enda draiveritega täpselt sama probleem.
        Klm poolt soovitatud variant ei toimi ka. Teeb nagu kõik ära aga device manager näitab, et unknown device ja kogu lugu. Kui uue komponendi otsing aktiveerida siis windows üritab vist enda draiverit installida ja siis annab teada, et see ei õnnestu.
        Üks teoreetiline võimalus oleks selle kivi asemele uuem PL-2303 kivi panna (ma ei ole ise küll suuteline seda kivi vahetama? Tegelikult mul endal win7 64bit all töötav USB-RS232 adapter olemas aga sinna oleks vaja siis kuidagi optilise saatja/vastuvõtja osa juurde leiutada. Või oskab keegi midagi muud soovitada? Mõnda analoogset teist uuemat adapterit vist ka leida ei õnnestu. Flukel ka mingi analoogne asi olemas aga hind on flukele kohane.
        Click image for larger version

Name:	adapter.jpg
Views:	1
Size:	318,7 KB
ID:	869541
        viimati muutis kasutaja Timo; 21 April 2016, 14:04.
        20+ aastat elfafoorumis

Comment

Esmalt postitatud Timo poolt Vaata postitust
          ...aga sinna oleks vaja siis kuidagi optilise saatja/vastuvõtja osa juurde leiutada.
          Olemasoleva plaadi otsast saaks ehk häda korral ka lihtsalt vajamineva jupi maha saagida, sinna tulevad ju kivi küljest vaid Tx, Rx (jalad 1 ja 5) ning toide. Umbes nagu seal. Siis saaks selle äralõigatud osa nelja juhtmejupiga suvalise USB-TTL/RS232 adepteri külge juurutada. Ehk? Vist? Võib-olla?

Nii pole küll ilus, aga nii on veidikene lihtsam.

Comment

Working...
          X