Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ip kaamera seadistamisega hädas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Ip kaamera seadistamisega hädas

See peab olema exe-fail, mis installib .ocx lõpuga Active-X plugina. Saab kaamerast selle faili esmaühendamisel. Suurus veidi üle 1 megabaidi.

Midagi sarnast. Oma kaamerat ei saa hetkel testida, kuna juba läpakasse installitud. Välikaamera kah, ilma wifita, seega vist fail ei sobi.

a1, selle pildi saab alles peale plugina installimist.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

Comment

Siis tuleks ehk see fail salvestada, vajadusel faililaiend ära muuta .exe peale ja installida?

Comment

Esmalt postitatud Scott poolt Vaata postitust
        selle pildi saab alles peale plugina installimist.
        Minu mäletamist mööda saab selle login akna ette ilma pluginata (suvalise brauseriga), aga sealt edasi saab ainult IE ja plugina olemasolul.
        (Ma näen seda akent ka vana XP masinaga)

Comment

igatahes on miskit täitsa mäda kui juba activex ei õnnestu isegi mitte leida veelvähem installida(kusjuures mul paljude asjadega siin nii). Pidevalt läheb mingitele umbmäärastele lehtedele ega hakka kuidagi õiget asja alla laadima- jälle on arvuti saasta täis.
          Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Siin on probleeme rohkem kui üks ja seni kuni küsija ei suvatse (või ei oska) küsimustele vastata, on ka aidata väga keeruline.
            Küsisin, kas pingile vastab? .... vaikus. Kuigi see peaks olema esmane kontroll, kas seade on võrgus olemas või mitte.

Kontrollisin spetsiaalselt üle, brauseris peab õigele aadressile pöördumisel ette tulema "login aken".
            Antud juhul minu masinas XP ja IE8 või siis XP ja FF49 tuleb login aken ette, selle vahega, et FF puhul pole ülaservas keele valiku võimalust (ka tootja ütleb, et FF ja Ghrome pole toetatud).
            See ei oma aga erilist tähtsust, sest selle konfiguratsiooniga ei saa ma niikuinii kaamerale ligi, mingit ActiveX installi ei alga, sest nii vanale käkile pole seda ilmselt olemaski.
            Ka W7´ga ei saa ma kaamerale ligi (IE versiooni ei tea hetkel).
            W8 masinaga IE abil saan ligi.

Kaamerast ei hakata mingit tarkvara alla laadima, seda tõmmatakse ikka netist.
            Kui aga kaamera ja ruuter on erinevates subnettides, siis on see veidi keeruline (et mitte öelda võimatu) operatsioon.

Juhul kui ping vastab, on võimalus konfida hoopis ruuter kaamerale sobilikuks, ehk öelda talle ette, et tema aadress peab olema 192.168.1.1 ja jagatavad aadressid 192.168.1.X

Lisaks brauserile võib addressi ette sööta ka VLC´le kujul: rtsp://192.168.1.10:554/user=admin&password=&channel=1&stream=1.sdp?

Kuniks kaamera ja ruuter istuvad erinevates subnettides, ei liigu kaamera pilt üle ruuteri internetti.

Comment

Esmalt postitatud 8413 poolt Vaata postitust
              veelvähem installida
              Installeri teenus ikka üldse sisse lülitatud on?

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt Vaata postitust
                Siin on probleeme rohkem kui üks ja seni kuni küsija ei suvatse (või ei oska) küsimustele vastata, on ka aidata väga keeruline.
                Küsisin, kas pingile vastab? .... vaikus. Kuigi see peaks olema esmane kontroll, kas seade on võrgus olemas või mitte.

Kontrollisin spetsiaalselt üle, brauseris peab õigele aadressile pöördumisel ette tulema "login aken".
                Antud juhul minu masinas XP ja IE8 või siis XP ja FF49 tuleb login aken ette, selle vahega, et FF puhul pole ülaservas keele valiku võimalust (ka tootja ütleb, et FF ja Ghrome pole toetatud).
                See ei oma aga erilist tähtsust, sest selle konfiguratsiooniga ei saa ma niikuinii kaamerale ligi, mingit ActiveX installi ei alga, sest nii vanale käkile pole seda ilmselt olemaski.
                Ka W7´ga ei saa ma kaamerale ligi (IE versiooni ei tea hetkel).
                W8 masinaga IE abil saan ligi.

Kaamerast ei hakata mingit tarkvara alla laadima, seda tõmmatakse ikka netist.
                Kui aga kaamera ja ruuter on erinevates subnettides, siis on see veidi keeruline (et mitte öelda võimatu) operatsioon.

Juhul kui ping vastab, on võimalus konfida hoopis ruuter kaamerale sobilikuks, ehk öelda talle ette, et tema aadress peab olema 192.168.1.1 ja jagatavad aadressid 192.168.1.X

Lisaks brauserile võib addressi ette sööta ka VLC´le kujul: rtsp://192.168.1.10:554/user=admin&password=&channel=1&stream=1.sdp?

Kuniks kaamera ja ruuter istuvad erinevates subnettides, ei liigu kaamera pilt üle ruuteri internetti.
                Enda arvates vastasin kui lisasin pildi, et mis tulemus on pingimisel otse kaamerele
                Click image for larger version

Name:	ping7.jpg
Views:	1
Size:	71,1 KB
ID:	869858 see siis arvuti ja kaamera omavahel.
                Teine teema: nojah mul arvutis just see win7 ja IE8 ja mul login akent tõesti ei ilmu, ilmub vaid see mille kohta lisasin ka pilte.
                ruuterist lisasin ka mingeid pilte. (et 2 seadet ühenduses ja et dhcp väli tühi!!)
                hetkel olen midagi nii ää keeranud, et ei saa enam ruuterissegi ligi.

Comment

Esmalt postitatud 8413 poolt Vaata postitust
                  hetkel olen midagi nii ää keeranud, et ei saa enam ruuterissegi ligi.
                  Ruuter oli sul aadressiga 192.168.0.1, kui sellele ligi tahad saada, siis peab arvuti olema samas subnetis, ehk siis näiteks 192.168.0.4
                  Kaamerale 192.168.1.10 ligipääsuks peab arvuti olema jälle samas subnetis, ehk siis näiteks 192.168.1.4

Loodetavasti ikka vahetasid arvuti IP algsele tagasi, kui ruuteri poole pöördusid?

Veel:
                  See ruuteri pilt: http://www.elfafoorum.eu/attachment....0&d=1483443426
                  Ei kajasta kaamerat, ruuter teda ei näe. 192.168.0.101 on mingi muu seade.

See brauseri pilt: http://www.elfafoorum.eu/attachment....4&d=1483517807
                  millal see tehtud on, kas siis kui kaamera ping vastas või mingil muul hetkel?
                  viimati muutis kasutaja a1; 04 m 2017, 20:43.

Comment

Khm, võrku kuuluvust ei määra ära mitte ainult IP aadressi osa (192.168.1.x või 192.168.0.y) vaid oluline on ka netmask. Kuna see on tavakasutajal suht alati 255.255.255.0, siis on jah 192.168.0.0/24 ja 192.168.1.0/24 eraldi võrgud. Kui on tegu 192.168.0.0 võrguga, mille netmask on 255.255.254.0, siis on meil tegu juba 2 korda suurema võrguga (192.168.0.0/23), kuhu kuuluvad IP-d vahemikus 192.168.0.0 kuni 192.168.1.255. Ehk siis asuvad 192.168.0.x ja 192.168.1.y aadressid sel juhul samas subnetis ja on vabalt üksteisele nähtavad.
                    See pole nüüd üleskutse hakata selle netmask-ga mängima ilma asjade põhimõtetest aru saamata.
                    Aga kuna teemaalgataja tundub võrgunduses mitte just väga kogenud olevat, oleks ehk aeg keegi appi kutsuda või teenus sisse osta.

Edu!
                    viimati muutis kasutaja Arvi; 05 m 2017, 08:53. Põhjus: täpsustus

Comment

Mis moodi saab muuta ruuteris dhcp vahemikku. Ma üritan kuid alati on mingi error. Sain aru et kui kaamera on 192168.1.10 ja ruuter start ip algab 192.168.0.100 ja lõpeb 192.168.0.199 siis ei saagi tööle no tahtsin end ip piiriks panna 192.168.1.199 ja ei luba ,tuleb error

Comment

Ju siis ununes ruuteris "Subnet Mask" 255.255.255.0 pealt muutmata või midaiganes? Sa siis seda veateadet lugeda ei üritanud?

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
                          Ju siis ununes ruuteris "Subnet Mask" 255.255.255.0 pealt muutmata või midaiganes? Sa siis seda veateadet lugeda ei üritanud?
                          Mnjaa kus see veel onClick image for larger version

Name:	IMG_20170113_120021.jpg
Size:	126,4 KB
ID:	869870

Comment

Ma arvan, et subnet mask las jääb nii kuis on. Pigem oleks vaja terve ruuter viia uude vahemikku.
                            DHCP 192.168.1.100-199
                            Gateway 192.168.1.1
                            Kas kuskil on veel see 192.168.1.1 vaja märkida, ma ei tea.
                            Veel jääb küsimus, ega teenusepakkuja seda mingi automaatkonfiga üle ei taha hiljem kirjutada?

Comment

Niisama numbrite ,,üle löömine,, ei anna tulemust proovitud. Error ist loen välja et ip aadress pole samas subneti maskis koos lan ip aadressiga
                              viimati muutis kasutaja Scott; 14 m 2017, 01:51. Põhjus: ei pea kõike täielikult tsiteerima

Comment

Mul küll 4G ruuter, aga algne seadistus, muud ei ole näppinud, kui ainult nupust Wi-Fi lülitasin välja. Ehk on abiks.

Click image for larger version

Name:	Valik_999(659).png
Size:	46,7 KB
ID:	869871

Comment

Working...
                                X