Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ip kaamera seadistamisega hädas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Ip kaamera seadistamisega hädas

Esmalt postitatud Pläsku poolt Vaata postitust
    Mul küll 4G ruuter, aga algne seadistus, muud ei ole näppinud, kui ainult nupust Wi-Fi lülitasin välja. Ehk on abiks.

[ATTACH=CONFIG]14041[/ATTACH]
    Midagi on tõeliselt minu ja minu asjadega(sry võtab hädaldama küll) aga seda varjanti olen proovinud . praegu on arvuti ühenduses ruuteriga ja muud asjad lahti ruuteri küljest üldse(netipulk ja kaamera ja wifi) ja ei saa muudetud
    viimati muutis kasutaja Scott; 14 m 2017, 01:54. Põhjus: 'variant' on õige
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Esmalt postitatud 8413 poolt Vaata postitust
      Mnjaa kus see veel on
      Kas mingil Network => LAN lipikul siis pole? Ega mina ei tea, kusagil võiks ju olla.

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
        Kas mingil Network => LAN lipikul siis pole? Ega mina ei tea, kusagil võiks ju olla.
        TÄNAN sest su vihjest oli abi sealt numbrit muutes tegi ruuter restardi ja nüüd on soovitud vahemik ka dhcp alas

Comment

Üha rohkem tundub mulle, et see kaamera on siiski poolvigane. Otse arvutiga ühenduses isegi ping vastab (0% loss) ruuteris näitab ühendatud seadmetes ka isegi ära aga dhcp clients alas ei näita(näitab vaid minu arvutit) ja brauseritega asjale ligi ei saa. Mis varjante veel ära proovida, enne kui selle üldse pikalt saadan.
          viimati muutis kasutaja Scott; 17 m 2017, 01:54. Põhjus: varIant on i-tähega

Comment

aga dhcp clients alas ei näita
            Aga kaamera ei olegi tegelikult ju DHCP klient, kuna ruuteri käest IP-d ei saa, IP on see asjandus endale ise määranud.

Comment

Kui ping vastab ja samal ajal ka arvutiga netti saad, siis võiks ka mobiilse seadmega eemalt (mitte üle wifi) ühendust saada XMeye abil.
              Brauseriga ligi ei saa - see tähendab mida, mitte midagi ei tule ette või login aken ikka tuleb?
              Kohtvõrgus võib lisaks brauserile addressi ette sööta ka VLC´le kujul: rtsp://192.168.1.10:554/user=admin&password=&channel=1&stream=1.sdp?
              Seda siis eeldusel, et kasutaja=admin ja parool on tühi.

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt Vaata postitust
                Kui ping vastab ja samal ajal ka arvutiga netti saad, siis võiks ka mobiilse seadmega eemalt (mitte üle wifi) ühendust saada XMeye abil.
                Brauseriga ligi ei saa - see tähendab mida, mitte midagi ei tule ette või login aken ikka tuleb?
                Kohtvõrgus võib lisaks brauserile addressi ette sööta ka VLC´le kujul: rtsp://192.168.1.10:554/user=admin&password=&channel=1&stream=1.sdp?
                Seda siis eeldusel, et kasutaja=admin ja parool on tühi.
                Brauseritega(IE ja firefox) ligi ei saa tähendab seda et kui üritan selle IP aadressiga minna siis sisselogimis akent ei tule ja seda olen proovinud ka ühe lauaarvutiga mil veel winXP, täpselt sama jant, et pakub miskit alla laadida kuid ei lae midagi no ühesõnaga seda sisselogimis akent kui sellist ei teki.

See VLC käsk täitsa toimis, kaamera oli LAN-juhtmega arvutil sabas-proovisin ja video täitsa ilmus ekraanile ka heli tuleb läbi.

Comment

et pakub miskit alla laadida kuid ei lae midagi no ühesõnaga seda sisselogimis akent kui sellist ei teki.
                  Et mida ta sul siis pakub alla laadida? Ja ActiveX in IE turvaseadete alt ikka lubatud?

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
                    Et mida ta sul siis pakub alla laadida? Ja ActiveX in IE turvaseadete alt ikka lubatud?
                    ühes jagatud toutube video järgi jah käisin seadetes ja muutsin neid activx asju ja tegin restardi aga ikka sama nagu selle teema 4 ndal vahelehel kus panin pildid et mida otsib ja mida laadida salvestada soovib. kusjuures see winXPga arvuti soovis ka sedapidi salvestada nagu pildil (4 vaheleht sel teemal)
                    mitmeid kordi näidatud sisselogimis aken või üldse login aken ei ole tekkinud/ilmunud.

Comment

On selline tore käsurea programm, nagu cURL. Minul näiteks on XP, seega mina laen http://www.paehl.com/open_source/?CURL_7.52.1 lehelt alla selle.
                      Kui nüüd kasutada käsurida
                      curl http://192.168.1.10 -o file.txt
                      siis on võimalik vaadata (topeltklõpsuga avaneb notepadis), kas ja mis sinna file.txt faili sisse tekib. Äkki paistab midagi asjalikku. Äkki mitte.

E: Või kui see midagi alla ei lae, siis
                      wget http://192.168.1.10 -O file.txt (sellel on nüüd suur ooo).

Aga kui file.txt asemel kirjutada file.html, saad faili brauseriga avada, see ei pruugi aga mitte parem variant olla.
                      viimati muutis kasutaja A.S.; 17 m 2017, 11:35.

Comment

Täna tundub, et teemas arutletav kaamera siiski kiiksuga, sest ostsin ühe tiba vanema asja(wanscam) ja selle seadistus sujus märksa ladusamalt, tuleb see login aken ja saab seadistada ja ruuteriga ühendub ära ja saab mobiilse netiga eemalt juhtida ning jälgida.

Comment

Kui võimalik, proovi seda kaamerat mõne teise arvutiga. Kui siis ka jukerdab, on tõesti kiiksuga.

Võid ka Peterburi tee Oomipoe valvetehnika müüja-konsultandilt kenasti küsida, ta leiab peaaegu alati lahenduse.
                          73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                          ATiP1pN4XeM

Comment

Ma veel ei hakka uut teemat tegema aga nüüd on häda selles, et ei õnnestu seadistada(seadetes juba ei õnnestu test) seda osa et saadaks pildi/videojupi ette antud emailile.
                            Click image for larger version

Name:	mail.jpg
Views:	1
Size:	109,2 KB
ID:	869888
                            viimati muutis kasutaja 8413; 26 m 2017, 22:09. Põhjus: pilt

Comment

... et saadaks pildi/videojupi ette antud emailile...
                              ma ei saanud ka gmailiga tööle, gmail hoiatas, et turvaseadistus blokeeris, lubasin vähemturvalised rakendused, aga tööle ei hakanud ...
                              kuna telia vana 3g ühendus siis aitas: http://www.marandi.fie.ee/jahifoorum...p?f=45&t=11080

Comment

Ma veel ei hakka uut teemat tegema aga nüüd on häda selles, et ei õnnestu seadistada(seadetes juba ei õnnestu test) seda osa et saadaks pildi/videojupi ette antud emailile.
                                [ATTACH=CONFIG]14128[/ATTACH]
                                Kui kastad Gmaili siis tuleb kindlasti lubada gmailil vähem turvalistel seadmetel sisse logimine. Teiseks on olnud paaril seadmel olnud juhus kus sisselogimiseks ei tohi kasutajanimeks sisestada asju mis asuvad peale @ märki. Ehk korja oma tabelis kasutajanime lahtrist ära @gmal.com
                                msn: pois11@hotmail.com

Comment

Working...
                                X