Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Läpaka aku taastamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Läpaka aku taastamine

Vahetasin paaviani läpaka surnud akuelemendid värskete vastu, kuna üks paar oli nullis ja aku ei töötanud. Läksid kasutatud, aga korralikud ja eellaetud elemendid asemele, aga kurivaim ikka tööle ei hakka.

Kuidagi vaja BMS resettida. Kolm varianti: softijupiga (väga salajane ja pole saada), vahetuse ajal pinge peal hoida (ei olnud pinget sees enam) ning ühe pinni miinusesse ühendamine (ainus tehtav asi, kui selline võimalus üldse toimib). Youtubes oli lahenduseks aku plussile õige pinge pealelaskmine paariks sekundiks https://jaforeck.wordpress.com/2012/...t40-recelling/

Aku mudel: HP HSTNN-LB46

On ehk kellelgi kogemusi jagada?

Tnx
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

Vs: Läpaka aku taastamine

Ainus kogemus, et neid akusi on tervelt väga keeruline tervelt lahti saada.

Comment

Sain aku kenasti lahti, ilu ei huvitanud (kõige koledam siiski välja ei näe).

Proovisin kõike nippe, mis netist leidsin, aga ei midagi. Arvuti laadima hetkeks hakkab, siis jääb plõksima "laeb" ja "täis" teate vahel. Seadmehalduris aku näha, mahutavuseks ütleb 0.
      ATiP1pN4XeM

Comment

Ma leidsin ka et ainuke võimalus pinget peal hoida. Osadel akudel on soft mis jookseb prose(spets C8051) RAM-is(prosel on ainult bootloader rom). Ple mingit EEPromi sest tal tarve aku tarbida mälu hoidmiseks.
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Sellisel juhul pole mul selle akuga enam midagi teha. Asenduseks midagi otsima, sest läpakas (veelkord tänud Eggy'le) sain W10 käima.

Murphy, kas piisab akule üldpinge pealejätmisest elementide vahetuse ajaks või peab iga elemendi kontrollklemmid ka vastavalt pingestama?
          ATiP1pN4XeM

Comment

Ma arvasin,et kõik läpakad töötavad ka ilma akuta ainult laadija otsas. Päris mitmel olen sedasi kasutanud, et akut pole.

Comment

Töötavadki. Aga tahtsin aku ka käima saada, kui arvuti juba korda ja uuendatud sain.

Ilma akuta on kohe arvuti väljas, kui laadijapistikus ühendus arvutit liigutades korraks katkestab. Kui aku peab paar minutitki, siis väljalülitumist ei toimu.
              ATiP1pN4XeM

Comment

Working...
              X