Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

XP näitab ja 98 ei näita

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ei ütleks, et XP alla 128M eriti ei jookse. Kõik oleneb ikka konffamisest. Endal oli terve aasta K6-2-333 masinal 96M ram'iga XP Home peal ja oli täitsa tarbitav peale natukest seadistamist. Muidugi tuleb igasugused visuaalsed effektid maha keerata, mõttetud service'd seisma panna ja omada vanemate masinate puhul kõiki vajalikke chipseti draivereid, millega IDE rezhiimid paika seatakse jne.
    Samas veel nõrgema masinaga küll enam ei hakkaks XP'd proovima. Win95 ja 98 on väga ebastabiilsed ja nende töökorras hoidmine on suht võimatu. 98SE on märgatavalt parem, sellega võib juba tööd teha, kui ise lollust ei tee. Samas kui mingi ebastabiilne proge kokku jookseb, siis on suure tõenäosusega opsüs ka surnud ja sinine pilt kohe ees, jälle rebooti vaja. ME on minu arvates väga läbi kukkunud opsüs, kuna seda ei saadudki korralikult tööle. Ise olen mitut masinat ME'ga adminninud, mõnel töötab opsüs täiesti korralikult ja puhtalt, teisel jälle ainult sinist pilti näedki, juba mitu korda tunnis. Viga ei leidnudki, samas 98 ja 2k peal olid kõik stabiilsed, seega raua viga polnud...

Comment

96mb Ram'ile XP otsa vägistada?? eino...eks igalühel omad SM mängud.. XP normaalne töö hakkab kuskil 192...256 megast... alla selle ta lihtsalt "sureb".
      ma sain kunagi endal 64 mb peal win 2000 pro käima ja vist panin xp ka peale(mitte ei mäleta). aga muidugi ega nad kiirmead suurt polnud.

mis puutub windows me 'sse siis no kommentaariks järgmine näide. compaqi win me jaoks disainitud masin(peale oli kirjutatud) jooksutas 10 minutit peale täieliku installi win me totaalselt kokku. way cool bill...

Comment

Jutt oli siiski videost. Kui XP ise veel kuidagi suudab veereda vähese RAM'ga, siis video+XP puhul on see päris kahtlane. Mingi osa videostriimist puhverdatakse RAM'i ja kui XP midagi alles ei jäta (96MB see nii nähtavasti ongi) niis sujuvat pilti ei tule...või ma eksin?

Comment

enamvähem muidugi on õigus sul aga lihtsalt tuli mainida et teatavad op süsteemid ei saa enda jooksutamisegagi hakkama rääkimata siis videost...

Comment

Working...
          X