Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

HDD to CF üleminek

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HDD to CF üleminek

Mind hakkas huvitama kas on keegi kohanud sedapidi üleminekut kus HDD pannakse adapteriga CF kaardi pesasse? Pole isegi vahet kas IDE või SATA ketas, eelistaks ilmselt küll SATA versiooni kui üldse oleks mida valida.
    Või tuleb selline asi hoopis ise teha, kui kasutada CF to SATA kaarti ja panna see tagurpidi tööle, lisades CF kaardi korpuse millega saaks olemasolevasse CF pesasse ühendada. CF on ATA käsustikuga süsteem ning peaks tegelikult nii töötama küll.
    Vastand sellele mida vajaksin on küll vabalt saadaval - http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...+sata&_sacat=0
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Vs: HDD to CF üleminek

Netis surfides ei leidnud otseselt seda, mida soovid. Vadates, kuidas CF kaart istub IDE siinil, siis v6iks eeldada, et on v6imalik kyll:
    Click image for larger version

Name:	image.gif
Views:	1
Size:	40,4 KB
ID:	869726
    V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
      Mind hakkas huvitama kas on keegi kohanud sedapidi üleminekut kus HDD pannakse adapteriga CF kaardi pesasse?
      Need CF kaardi pesad töötavad niikuinii üle USB, seega on igati mõistlikum kasutada üleminekut SATA/IDE to USB.
      SATA>>CF ei ole kohanud.
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Originaalis CF läheb otse IDE interfeissi seadmes, mis muide ei ole arvuti. Neid SATA/IDE to USB üleminekuid on mul mitmeid, need on konkreetsel juhul kasutud. Kuna tegelikult on normaalse kiirusega CF kaartide hinnatase ajuvabalt kõrge ja samas leidub sahtlis mitmeid kõvakettaid, siis sellest selline soov. 1TB kettana on 35-45€, CF 64GB on alates 50-60€... 128GB on juba 114.-€ alates, mille eest saab juba üle 2TB kettamahtu, isegi 3TB kui tootja osas valikut avardada.
        Konfutsius

Comment

mõnda katkise elektroonikaga CF kaarti käepärast pole ?
          Jooda sinna IDE juhe külge.
          MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
          KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Katkist pole aga ilmselt pole ka palju mõni odavaim osta ja lihtsalt pistikuks ära kasutada. Nii ma olen mõelnud küll, lihtsalt lootsin et ehk on siiski ka juba tööstuslikum variant olemas.
            Konfutsius

Comment

Seda imevidinat tuleb otsida kaablite alt. Ehk need aitavad l2hemale:

V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Comment

Seda esskabel asja soovitati mulle ühes teises foorumis ja seejärel avastasin ka hinna - 45€ +saatmine...
                Konfutsius

Comment

Working...
                X