Tere.Kas oleks Viljanis keegi kes aitaks sellise komplekti käima panna http://www.ebay.com/itm/CNC-DIY-Part...X1sqH.Arvutiks on optiplex gx520 XPga.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
CNC käima ajamine
Collapse
X
-
Vs: vajaks abi
Esmalt postitatud posti18 poolt Vaata postitustkolmest mootorist kaks hakkasid surisema ,aga võll nagu ei pöörlenud .Kolmas mootor ei teinud midagi.
Comment
-
Mina panin umbes samasuguse LPT pordi sisendiga CNC mooduli ja arvuti USB pordi vahele grbl tarkvaraga Arduino Nano.
Töötab isegi vana XP all, aga parem on vista või uuem.
XP-le on grbl -iga töötavate juhtprogrammide uuemate versioonide leidmine veidi raske, Universal GcodeSender il kasutasin v 1.0.6 , kuna see töötas Java ver 6 e all, viimased versioonid tahavad Java 8 -t , aga XP-le seda pole. Samuti töötab XP all Chrome interneti lehitseja gcode-sender plugin.
G-kood saadetakse Arduinole ja väljundite vilgutamine ja mootorite juhtimine on Arduino hooleks.viimati muutis kasutaja klm; 28 m 2016, 21:25.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Kas on edusamme?
Meie saime igatahes oma plasma laua käima:
Mina tegelesin selles projektis elekrtilise, elektroonilise ja tarkvara poolega.viimati muutis kasutaja klm; 08 m 2016, 10:28.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
Comment