Äkki seletaksite mulle mis kala on.Arvuti ei taha kulmast peast käima minna.Paned käima ja ootad minuti ja siis teed restardi ja läheb käima.Ning kui teed soojastpeast restardi siis läheb ilusti käima.Ma ise arvan ,et protsessor on otsas või siis toiteplokk.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
pentium2
Collapse
X
-
Kas külmast peast ei lähe toitekas kah käima või ainult prose? Üldiselt võiks kontrollida back-up patareid, toitepingeid (eriti silutust) ja muidugi seda et lüüdid plaadil punnis ei oleks.
Slot1 prose puhul on tihtipeale viga prose kontaktis.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
kaldun arvama, et urmas78'l on õigus... pole küll proset laiali lammutanud, aga selle kivi seal sees võiks olla vähemalt mingi cm2, päris hästi silmaga nähtav. Aga nendes 14-18 jalaga kivides on see "kivi" ise mingi 1 mm2. Mikro on nagu jah ikka selline väiksemat tüüpi kui CPU arvutil. Muide kui veel norida, kas see teema ei võiks olla rohkem raudvara/tarkvara fooumis, kuna jutt puudutab ikka nagu kogu arvutit??
PS! kõik eelnev jutt on MINU ARVATES tõsi ja ei suru ma seda kallelegi peale!
Comment
-
jutt et see pole õige koht pc CPU jaoks on õige. aga 1mm2 on ka täiesti makro asi. mikroprotsessor on mikroprotsessor mitte selle pärast et ta ise palja silmaga nähtav pole vaid ikka selle pärast, et ta koosneb mikroskoopilistest detailidest. ja pc cpu tõonäolisemalt isegi väiksematest detailidest kui tavalised odavad mikrokontrollerid.viimases väites ma täiesti surmkindel muidugi pole
Comment
Comment