Lihtsalt infoks, et on olemas selline brauser nimega Vivaldi. Kunagise Opera 12 kloon peaks olema. Eestikeelne ja ID-kaardi toega. Tegi probleemideta väikese tehingu Swedis ID-kaardiga ära.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Vivaldi brauser
Collapse
X
-
Vs: Vivaldi
Vivaldi on -jah- algsete Opera loojate loodud. Aga t2itsa teine asi v6rreldes Opera ver.12'ga. Toimib ilusasti, kuid mulle endale isiklikult meeldib Opera ver.12 DragonFly rohkem. Vivaldi kasutas Chrome Dev.Toole. Oleneb, mida on soov teha. Ma seda ei uurinudki Vivaldi kohta, kas tal BitTorrent, IRC, Mailbox on ikka veel sisse ehitatud v6i on ta v2ga 6hukeseks kliendiks l6igatud.V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.
-
Vs: Vivaldi
Kasutan Opera kõrval Vivaldit tema esimestest versioonidest alates, alguses oli veel toores ja olid mõned vead aga hetkel vigu ei ole tuvastanud, töötab nii nagu vaja.
Opera 12 kloon see päris ei ole aga sarnane, sest Opera arendajad läksid lahku, ühed tahtsid jätkata vana hea Opera traditsioone ja teised jätkata Chrome põhise primitiivse (minu arvamus) lehitseja arendamist.
Traditsioonilise ja minule meelepärasema lehitseja arendajad hakkasid tegema Vivaldit.
Need kes tunnevad puudust vana hea Opera omadustest soovitan proovida.
Comment
Comment