Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem HP Compaq 8200 Elite sff'ga - signaal puudub ekraanile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem HP Compaq 8200 Elite sff'ga - signaal puudub ekraanile

Kast on selline (sisu kirjelduses): http://kaup24.ee/et/arvutid-ja-it-te...5#product-tech
    Muudatusi nii palju, et lisasisn Kingstoni SSD ja boot toimub sellelt. HDD teisejärguline, lisa mäluks. Kontrollisin Disc Managementist järele - mõlemad on healthy.
    Windows Defender on välja lülitunud, sest installeerisin Telia SAFE'i, aga Windows Firewall töötab.
    Olen läbi proovinud ka kõik trouble-shootingu variandid ja kõik lõppesid ilma tulemusteta.
    Olen teinud ka mitmeid täis viiruse-scan'e nii Telia SAFE'iga, kui ka Windows Defenderiga, kuid viiruseid pole.

Probleem seisneb selles, et kui arvuti esmalt tööle panen, siis funktsioneerib kõik ideaalselt, kuid kui arvutit näiteks tunnike ei kasuta ja siis uuesti kasutada püüan ja ekraani uuesti sisse lülitan tuleb ekraanile kiri, et signaali pole, KUIGI arvuti töötab, sest power tuli põleb ja ventilaator keerleb.
    Kuna sellel hetkel ei oma klaviatuur ega hiir mingit effekti, siis ainuke viis kuidas olen seni sellest pidevast probleemist üle saanud kui vajadus on, on see et hoian pikalt power nuppu all ja see lülitab manuaalselt arvuti välja. Kui selle järgi arvuti sisse lülitan, siis töötab jälle kõik ideaalselt, KUNIKS arvutit jälle ei kasuta enam kui tund.
    Miks see nõnda mitte-vastavaks muutub ja kuidas seda parandada saab, sest varem seda probleemi polnud (tekkinud viimase nädalaga)?
    Tänan.

Vs: Probleem HP Compaq 8200 Elite sff'ga - signaal puudub ekraanile

Esmalt postitatud MaryJaneHolland poolt Vaata postitust
    Kingstoni SSD ja boot toimub sellelt. HDD teisejärguline, lisa mäluks.

Ma alustaksin sellest, et ühendan need kastist lahti ja buudin arvuti mõne LIVECD abil käima. Kuidas siis toimetab?
    Kui siis ka on mingid taolised jamad, siis on viga raudvaraline.

Esmalt postitatud MaryJaneHolland poolt Vaata postitust
    (tekkinud viimase nädalaga)
    garantii olemas?
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Vs: Probleem HP Compaq 8200 Elite sff'ga - signaal puudub ekraanile

Võib proovida BIOS-e update antud mudelile, vahest aitab.

Comment

Working...
      X