Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Win XP installiplaat

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Win XP installiplaat

Kulla mees, kas Sa interneti otsingumootoritest oled miskit kuulnud? Elame juba 21 sajandil. Kasuta ja saa targemaks. Igat pähetulnud küsimust foorumisse paisates muutub asi absurdiks. Edu!

Comment

Loll küsimus. Mida w7 ja ka w10 ei ole ? Kasutajaliides läheb järjest nõmedamaks, aga ka sellele on rohud olemas.
      Ise kasutasin veel W98 all W3.1 paintpbrushu, kuna see toimetas paremini kui paint.
      Aga xp modet kasutan siiani, saab mitteühilduvaid vanu programme käiata.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ma tunnen ennast juba lollina, aga mida te selle pagana Paintiga teete? Ja mis pooli asju Win7 ei ole, mis XP oli? Ma ei tee tõesti nalja.

Comment

XP Paint meeldib mulle ka. Mitte et W7 oma halb oleks aga vahest on lihtsamad/algelisemad asjad mõneks otstarbeks mõnusamad. Seda saab ka W7'mes kasutada, kui XP'st võtta fail c:\WINDOWS\system32\mspaint.exe
          Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
          Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Esmalt postitatud Porter poolt Vaata postitust
            Jah, tohib. Win 7 on äärmiselt nõme ülesehitus. Pooli asju ei ole, ülejäänud pooled asuvad kuskil teiste all.
            Ei kannata absoluutselt nutilaadseid ikoone! Tulesid ja vilesid mõttetult palju.
            Minu meelest W7 on sarnane XP-ga. Esimesel nädalal olid samuti pooled asjad nö kadunud ja Recent items tuli Start-menüüsse eraldi lubada (netist otsisin õpetuse). Nüüd ilusti harjunud, pigem XP tundub arhailisem. Ühele arvutile lasin W10 peale, kui selle veel tasuta sai ja no seal on ikka korralikult ümber õppimist ja enamus asju kadunud. Ei läinud nädalatki, kui see arvuti seisma jäi.

Mul W7-s küll nutilaadseid ikoone ei ole. Midagi esimesel korral W7 kasutama hakates selles näppisin, et prosele tilulilu asemel rohkem jõudlust vajalikule jääks.
            73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
            ATiP1pN4XeM

Comment

Esmalt postitatud vanemleitnant poolt Vaata postitust
              Ma tunnen ennast juba lollina, aga mida te selle pagana Paintiga teete?
              Mis programmiga näiteks sellise pildi lihtsamini ja kiiremini valmis saab ?

Midagi sarnast kasutasin teise protsessi mälust infot lugeva ja seda infot võrgu kaudu serverisse saatva programmil andmete manuaalse uuenduse nupu peal... pole see Paint nii kasutu, mõnikord on vaja.
              http://hparchive.com/
              https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust
                [ATTACH=CONFIG]14332[/ATTACH]
                Oleneb elukutsest ja harjumusest, sellist pilti ei ole küll kunagi elus tulnud teha. Mina teeks Autocadiga ka väga kiiresti.
                viimati muutis kasutaja vanemleitnant; 13 March 2017, 23:04.

Comment

Kui juba Paint'i kiitmiseks läks siis
                  Ise kasutasin varem Paint'i põhiliselt, et (seadme)piltidele/skeemidele märkmeid teha nagu ringid, jooned, tekstijupid vms. Nüüd selleks enamasti IrfanView'i sisseehitatud IrfanPaint aga mõne asja jaoks on ikka vana hea Paint'i vaja, nagu näiteks kui ühele pildile on vaja teine peale kleepida ja siis hiirega täpselt paika nihutada (enne tuleb siis image->attributes alt pilt vastavalt suuremaks teha). Näiteks kahes eraldi failis antud skeem või suisa skaneeritud kusagilt raamatust, kus skeem olnud üle kahe lehekülje. Või siis ka kui pildil(skeem) mingi tähis vms. teise kohta ümber tõsta/kopeerida.
                  Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
                  Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Esmalt postitatud vanemleitnant poolt Vaata postitust
                    Ma tunnen ennast juba lollina, aga mida te selle pagana Paintiga teete? Ja mis pooli asju Win7 ei ole, mis XP oli? Ma ei tee tõesti nalja.
                    Paint'i ja Notepad'i kasutamine Windows 10 keskkonnas on minu igapäevane tegevus, ei kujuta programmeerimist teistmoodi ette.
                    Paint'i asemel võiks ju ka Corelit kasutada ja Notepad'i asemel mingit võimsat tekstiredaktorit, aga võtmesõnaks on lihtsus.
                    Näiteks Notepad on asendamatu tekstiredaktor kui tahetakse Wordi või mingi muu tekstiredaktori segavatest lisanditest kiiresti lahti saada.
                    Ja Paint koos Win10 koosseisus oleva võimsa ja lihtsa 'Fotod' programmiga saab väga ruttu huvitavaid, muidu keerulisi ja vajalikke asju lihtsamini teha.
                    Panen siia pildi sellest kuidas nt mõne klikiga pöörata pilti nt 4 kraadi ...

Click image for larger version

Name:	Taustapilt.jpg
Views:	1
Size:	96,7 KB
ID:	869936

Comment

Esmalt postitatud saformo poolt Vaata postitust
                      Paint'i ja Notepad'i kasutamine Windows 10 keskkonnas on minu igapäevane tegevus
                      Sellest saan ma täiesti aru, aga mõned kodanikud peavad juba Win7 liiga uuenduslikuks ja tööd segavaks ning üritavad läbi ussi emmi XP installeerida.

Comment

Esmalt postitatud Mees Metsast poolt Vaata postitust
                        Kui juba Paint'i kiitmiseks läks siis
                        Nüüd selleks enamasti IrfanView'i sisseehitatud IrfanPaint aga mõne asja jaoks on ikka vana hea Paint'i vaja, nagu näiteks kui ühele pildile on vaja teine peale kleepida ja siis hiirega täpselt paika nihutada (enne tuleb siis image->attributes alt pilt vastavalt suuremaks teha). Näiteks kahes eraldi failis antud skeem või suisa skaneeritud kusagilt raamatust, kus skeem olnud üle kahe lehekülje. Või siis ka kui pildil(skeem) mingi tähis vms. teise kohta ümber tõsta/kopeerida.
                        Kahest lehest ühe tegemiseks, kasutasin Microsoft ICEi. Mõeldud on see programm küll panoraam piltide jaoks aga toimis ka selle jaoks väga hästi Automaagiliselt sai kahest üks.
                        Maailm oleks puhas ja süüta
                        kui poleks õllejogurtit
                        - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust

[ATTACH=CONFIG]14332[/ATTACH]

Midagi sarnast kasutasin teise protsessi mälust infot lugeva ja seda infot võrgu kaudu serverisse saatva programmil andmete manuaalse uuenduse nupu peal... pole see Paint nii kasutu, mõnikord on vaja.
                          sellejaoks sai kasutatud Lcc-win32 koosseisus olnud ikooni joonistajat. see andis ruudustiku ette ja sai valida mis värvi miski ruut on.

Comment

Kas selles sai Transparency värvi valida ?
                            Kas sellise ringikujulise noole saaks 15 sekundiga valmis ?

Selliseid ikooni ja kursori joonistajaid olen näinud Resource Edit tüüpi programmides.

Mul sellel juhul oli ikkagi bmp pilti vaja.
                            http://hparchive.com/
                            https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

transparency värvi ei mäleta, kuid see nooleke ei oleks mitte mingi küsimus. vaikimisi tegi .ico laiendiga filesid.

Comment

Kui juba ico laiendiga fail, siis on transparency ka olemas. Virtukas on hea ja mugav asi, jooksuta yksk6ik millist op.systeemi tahes.

Aga teema algatajale: kui sul masin piisavalt uus, siis sul ei pruugi WinXP jaoks k6iki draivereid olla. Microsofti mingid standard draiverid ei hiilga oma kiiruse poolest. Win7 draiverid ei pruugi toimida WinXP all. Kui oled n6us loovutama head pilti/heli/v6rku v6i leppima x hangumistega v6i muude erinevate viperustega, siis miks mitte.

Teise v6imalusena proovi Hirens Boot CD-d, seal on Mini WinXP. Kui soovid midagi WinXP all teha, siis boodid selle plaadiga yles ja teed oma toiminguid. Aga ole antud plaadiga hoolikas, seal on t6sised programmid t6sistele kasutajatele - v6id arvutis toimiva windowsi nahka keerata v6i siis terve ketta tyhjaks pyhkida vms.
                                V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Comment

Working...
                                X