Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Adsl jama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Adsl jama

Mure selline ,et arvti on viiruseid rohkemgi kui täis ja muud jama kah sees. Plaan hakata windowsi vahetama ja kõvaketast tühjendama aga kuhugi on kadunud adsl püsiühenduse parool. Mida saaks sellises olukorras teha ,kas vana parooli taastada saab? või saab kuskilt uue ning palju see maksma võib minna? Teema peaks ehk Elionis olema aga ma arvan ,et pole ainus ,kes sellise jama kätte satunud ning mõnele ehk kasu kah sellest .
    Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

taastada nüüd vaevalt et annab. aga no eks eion peaks sulle uue parooli küll andma kui tahad.

Comment

Vanasti oli selline soft nagu ShowWin, näitas mis tärnikeste asemel parooliks kirjas. Töötas 98 all. Ilmselt leiab sarnaseid palju.
      PS. Viirused ravitakse välja mitte ei tehta uut installi.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui viirust välja ravida ei anna, siis ikka format c:, vähemalt minu puhul küll. Aga ma vaatasin, et seal ka selline probleem, et arvuti igast kraami täis kogunenud ja selle vastu aitab küll format c:

Comment

windowsi ei ravi seda saab hinge vaakumas hoida vahel suht pikalt aga no vähemalt kord aastas tuleks küll uuesti peale lasta. üks tore "salanõu" masinat puhtamana hoida oleks kasutada mõnda muud internet browserit kui windowsiga kaasas olnut.

Comment

helista adsl klendi abisse ja ütled oma isikukoodi ja saad tasuta uue parooli.

Comment

Working...
            X