Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

HDD led

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HDD led

Tervitus
    mul siske probleem et hdd led ei vilgu vaid põleb,(hdd kabla on õieti taga) muidu kõvaketas nagu toimib. See põlemine hirmus tüütu ei saa teada kuna arvuti mõtleb ja ega ta hangunud pole. Kõvaketas on ST360014A ehk siis seagate 60GB. Kui panen arvutisse mõne muu vindi ja seda 60GB arvutis ei ole siis led toimib aga nii kui selle vindi lisad siis on kohe peetis se tulevärk. Milles võib viga olla?

Teada asi on see, et HHD tuli põleb siis kui tegemist on lugemisega - mida rohkem loeb seda rohkem vilgub, kuni lõpuks põleb. Ja kõvaketas lõhub tööd imuga teha siis kui ketas on deframentimatta. Tee see ära ja kui asi sama siis võib olla vales ühendamises (kuidas see võimalik on - ei te )
    <span style=\'color:Blue\'> [ </span> <span style=\'color:Red\'> Kirjutatud tekst võib sisaldada grammatika vigu </span><span style=\'color:Blue\'> ] </span> <span style=\'color:Red\'> : </span> <span style=\'color:Blue\'> [ </span> UT maps, PHP scripts, Buffy S4 subtitles (EST) <span style=\'color:Blue\'> ] </span>

Comment

Originally posted by filx@May 14 2004, 11:43
      Teada asi on see, et HHD tuli põleb siis kui tegemist on lugemisega - mida rohkem loeb seda rohkem vilgub, kuni lõpuks põleb. Ja kõvaketas lõhub tööd imuga teha siis kui ketas on deframentimatta. Tee see ära ja kui asi sama siis võib olla vales ühendamises (kuidas see võimalik on - ei te )
      See on ikka natukene jama jutt, et kui deframent on tegemata siis ketta tuli põleb. Aga kui teemast rääkida siis mul on peaaegu sama lugu yhe IBM kettaga. nimelt kui kasutan seda ketas siis LED on täiesti tumm. Teiste ketastega vilgub ilusti. Ja vaevalt on asi selles, et mu ketas on ilgelt hästi deframentitud
      Karta on, et kettal endal on mingi jubin nässus, sul on ehk kuskil mingi jupp lühises mul on ära katkend.
      msn: pois11@hotmail.com

Comment

Originally posted by pois11@May 14 2004, 14:47
        See on ikka natukene jama jutt, et kui deframent on tegemata siis ketta tuli põleb.
        KuidaS see jama jutt on. Vaata ise, et deframentimatta kõvaketas "lõhub" ™ tööd teha ja seega tuli ka põleb.
        <span style=\'color:Blue\'> [ </span> <span style=\'color:Red\'> Kirjutatud tekst võib sisaldada grammatika vigu </span><span style=\'color:Blue\'> ] </span> <span style=\'color:Red\'> : </span> <span style=\'color:Blue\'> [ </span> UT maps, PHP scripts, Buffy S4 subtitles (EST) <span style=\'color:Blue\'> ] </span>

Comment

To pois11 Tänud vastamast
          Kle ega sa juhuslikult ei tea , et kuda saaks seda kõvaketta tule signaali saatmist peatada , ma mõtlen et keelaks sellel vigasel kõval üldse tule signaali saatmise ära? Siis kui kasutada mitut vinti vilguks se tuli korras vintide taktis.

Comment

Originally posted by filx+May 17 2004, 13:05--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (filx @ May 17 2004, 13:05)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-pois11@May 14 2004, 14:47
            See on ikka natukene jama jutt, et kui deframent on tegemata siis ketta tuli põleb.
            KuidaS see jama jutt on. Vaata ise, et deframentimatta kõvaketas "lõhub" ™ tööd teha ja seega tuli ka põleb. [/b][/quote]
            No jälgi ikka teemat ka, kodanik rääkis, et tal põleb kõvaketta tuli 100% ja mitte hetkeksi ei kustu ära. No krt ma pole seda deframenti kunagi kasutand ja kui ikka arvutiga midagi ei tee siis on tuli kustund. Ja isegi kui ongi maksimaalselt kõvaketas koormatud on siiski näha vilksatusi.

Kahjuks seda võimalust ma ei tea kuida saaks kõvaketta tule signaali peatada.
            msn: pois11@hotmail.com

Comment

Olen kunagi DOSi ajastul näinud mingit muusika playerit, mis hdd tuld muusika taktis vilgutas ja seda ilma kõvakale midagi kirjutamata-lugemata, samuti mingi linux installis ennast nii, et kõvaketta tuli oli kogu aeg kustus...
              Kõvaka tulega saab manipuleerida, aga kuidas seda ei tea :P
              Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Working...
              X