Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Soovid ülikiiret püsiühendust - anna sellest teada!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Soovid ülikiiret püsiühendust - anna sellest teada!

Nõus, kui tehakse mingid näiteks piirkondlikud opekate liitumispunktid. On valus mõelda kui ütleme need 170 000 kliendilinki peaksid välja jooksma kuhugi Tallinna, see lihtsal tundub nii vale.
    Kui tahetakse tagada võimalus igale kliendile 1giga ühenduse pakkumiseks, siis ma hästi ei hooma mis suutlikkusega peaks olema üks opekate sõlmpunkt ja teine aspekt mis ühe-kahe kesksõlme vastu käib - võrgu haavatavus.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
      Film ei haki? Kui sa vaatad kell kolm öösel või hommikul kui lapsed koolis on, siis võibolla jah saad mingit lukuaugu kvaliteedis filmi vaadata, aga mõni soovib midagi paremat ja vabalt, enda valitud ajal.
      Vaatasin nüüd ekstra Rakett69 ja ETV-d aga ei mingit hakkimist. Varem pole ka märganud.
      Tuleb lasta remontida.
      Kui küsivad mis viga, siis ütlen et profid ütlesid et netipulk peab hakkima.
      Las siis otsivad milles viga on.

Aga selle Sony TV-ga sai kaasa ka 10 TB ketas.
      Ütled et salvesta sellest kellast selleni neid kanaleid ja pärast vaatad.

Comment

Mul üldiselt on kombeks mitte telekat tassida ei Sõrve säärde, Võru metsa ega Alutagusele, st et ma telekat vaatan kodus, kui on väga vaja siis vaatan telekanaleid läpakaga läbi DVB-T tuuneri - kui jutt käib Rakett69'st või lihtsalt ETV'st.
        Kui sa peaksid vaatama ehtsat HD kanalit, mille bitrate käib mitmekümne megabitini, siis ma sinu optimismi ei jaga, nagu varem ütlesin SD kanalid mahuvadki ka kehvast pulgajuku netist läbi - nii võibki tekkida illusioon et kõik on tore.
        Üks pilt kuidas võivad erineda kanalite hetkelised andmemahud:
        Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2018-05-23 at 17.32.16.png
Views:	1
Size:	34,3 KB
ID:	871326
        5,37Mbps on sellest punktist kus graafiku jutt lõpeb, sestap ei kajasta see maksimume.
        Konfutsius

Comment

Mul üldiselt on kombeks mitte telekat tassida ei Sõrve säärde, Võru metsa ega Alutagusele, st et ma telekat vaatan kodus, kui on väga vaja siis vaatan telekanaleid läpakaga läbi DVB-T tuuneri - kui jutt käib Rakett69'st või lihtsalt ETV'st.
          Täpselt, telekat pole vaja, piisab lapakast ja netipulgast.
          Muuseas, nii näeb ka Tallinnas!
          Kui sa peaksid vaatama ehtsat HD kanalit, mille bitrate käib mitmekümne megabitini, siis ma sinu optimismi ei jaga, nagu varem ütlesin SD kanalid mahuvadki ka kehvast pulgajuku netist läbi - nii võibki tekkida illusioon et kõik on tore.
          Siin vahepeal reklaamiti et teevad HD proovisaateid. Paistis TV-s.
          Kus kanalilt nüüd sellised HD saated tulevad ja mida nad näitavad?

Comment

Jah, teevad proovisaateid juba... ETV HD, ETV2 HD, ETV+ HD, Tallinna TV HD, Kanal2 HD, Kanal11 HD, Kanal12 HD, TV3 HD, TV6 HD, Entusiast TV HD jne teevad regulaarselt mitmed aastad ööpäevaringselt testsaateid, avaldades ka saatekava oma testsaadetele. Lisaks trobikond välismaiseid HD kanaleid mida ei viitsi isegi kokku lugema hakata.
            viimati muutis kasutaja OSX; 24 m 2018, 09:27. Põhjus: typo
            Konfutsius

Comment

...vaatan telekanaleid läpakaga läbi DVB-T tuuneri - kui jutt käib Rakett69'st või lihtsalt ETV'st.
              ....
              Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
              ...
              Siin vahepeal reklaamiti et teevad HD proovisaateid. Paistis TV-s.
              Kus kanalilt nüüd sellised HD saated tulevad ja mida nad näitavad?
              DVB-T USB tuuner ja netipulk on tiba erinevad asjad.
              ETV, ETV2 näiteks on Leviral DVB-T2 standardis täiesti vabalt saadaval HD-na. Levira on oma veebilehe keeranud sinnasamusesse, ei saa saatjate sageduste linki panna.
              Kuidas netipulgaga HD-d saada sõltub sellest kelle käest mis kanalite edastus on ostetud.

Comment

Jumal tänatud, et DVB-T USB tuuner ja netipulk on eri asjad - sellepärast ma neid eraldi kasutangi, nii pole mul vaja netimüüjat nuumata. Ja minu mure liikumisel HD'd vaadata on olematu, sest HD ja väike ekraan kooslusena ei oma pointi, võib vabalt olla SD päris rahumeeli. seepärast kirjutasingi "lihtsalt ETV".
                Mul on võimalus nii vaadata, aga ausalt öeldes, ei ole juba mitu aega viitsinud midagi ringi liikudes vaadata. Ma ei lähe selleks Sõrve säärde, et seal mingit ETV jura vahtida.

Aga kodus olles, tahan ma vaadata nagu valge inimene, HD pildiga kui toodetakse nii, järelvaatamisega jne. Ja mulle ei tule ja ei hakkagi tulema mingit Telia lonti.
                Konfutsius

Comment

Muuseas, nii näeb ka Tallinnas!
                  Saan aru, et lõuna-eesti lepib misiganes variandiga, peaasi, et pilt ja heli läbi tuleb. Tallinn vaatab telerist detsimeeter antenni abil soome vabakanaleid, need 17 küll HD pole, kuid näod ja jutt täitsa tuvastatav. Pole narrimiseks kirjutatud, lihtsalt infoks. Lõuna-eesti peaks samamoodi läti kanaleid nägema läbi TV
                  Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Milleks on vaja seda KIIRET internetti?
                    Vaatan üle liikuva netipulga ja pole probleemi kas oled
                    Sõrve sääre tipus või
                    Rakveres või tagapool Võru keset metsa.
                    Ühendus on olemas ja isegi film ei haki.
                    Kasutan pulganetti, kuna muud ei ole. Praegu on selline kiirus

ja see on minu asukohas juba päris hea. Enne südaööd oli aeglasem, Youtube 480p video seisis umbes kolmandiku ajast, kui puhverdas.
                    Harva tuleb ka üle 3 Mbit/s alla, siis on juba väga "kiire". 4 Mbit/s on mõnel korral aastas.

Leidub ka selliseid päevi, kus peab hästi aeglaselt kirjutama, sest kiirus on

või pole seda kohe üldse mitte.

Hiinast saabus välisantenn, kohe kui augu lakke saan puuritud, vaatame, kui palju kiiremaks läheb. Aga selline on olukord, kui asuda mastidele suht lähedal, aga nende levisektorist väljaspool.

Hea meelega kasutaks kiudoptikal netti, aga selle lootust lähiajal ei ole.
                    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                    ATiP1pN4XeM

Comment

Working...
                    X