Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Täielik p... lugu. Monitoris kadus pilt ära?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Täielik p... lugu. Monitoris kadus pilt ära?

Tere

No on ikka jama! Kasutan Radeon 9200 kaarti. Installitud on ATI control panel ja hydravison mingi saast proge.

Asi nimelt selline, et tahtsin pilti arvutisse saada. Olen alati nagu naksti saanud aga seekord oli kuskil kala - hääl tuli kenasti läbi aga no pilti ei olnud. OK, jamasin ja jamasin ja vajutasin Hydravison paneelilt kogematta jäta vaid deskop 2 tööle. Nimelt kasutasin multiplei deskop seadeid. No nii, kena pani arvuti monitori kinni ja no nagu ma mainisin telkust ka pilti ei näe.

Oeh, kunagi oli mul sama kamm, mingi muu jamaga siis sõidutasin teleka lauaga oma tuppa, et näha arvuti ekraani :-| aga nüüd võta näpust ei saa seda teha.

KAS ON MINGIT NIPPI, KUIDAS MA BIOSI VMS. ABIGA SAAKS SELLE HYDRAVISONICU SETTINGU MAHA KEERATA. PROOVISIN XP SAFE MIDES JMS. KÄIVITADA IKKA SAMA TULEM. BOODIB KIRJADEGA ÜLES JA KUI ARVUTI TÖÖREZIIMI LÄHEB PLÕKSTI LÜLITAB MONITORI VÄLJA. TEGIN ISEGI XP REINSTALLI (EI TAHA FULLI-I TEHA KUNA ANDMED ARVUTIS)

AVITATGE, MEHED - VELLED :-?
    ::: Inimesed raiskavad tohutult energiat, et mitte midagi teha ::: Kui soovid oleksid hobused, siis laisad ratsutaksid. ::: Mõned ei õpi kunagi midagi, kuna taipavad kõike liiga ruttu ::: Pool tööst maailmas tehakse selleks, et näidata asju teistsugustena kui nad on ::: Me oleme kõik võhikud, ainult erinevates valdkondades ::: Muutes suhtumist ususse, muudame ka selle mõju meile :::

kas xp mitte ei omanud mitut erinevat safet. üks oli vga.. vist.. aga tegelikult oli olemas ka selline asi: last good configuration vms. võid näiteks nii ka teha et virutad mingi vana vga kaardi sisse. sellega peaks käima minema lased hydravisoni ja muu selise jama maha ja ehk töötab.. siis on selline variant ka et manuaalselt kustutad mõned DLL failid ää.. a selle jätaks mina vahele igatahes.

Comment

kas xp mitte ei omanud mitut erinevat safet. üks oli vga.. vist.. aga tegelikult oli olemas ka selline asi: last good configuration vms.

PROOVISIN EI MÕIGANUD

võid näiteks nii ka teha et virutad mingi vana vga kaardi sisse. sellega peaks käima minema lased hydravisoni ja muu selise jama maha ja ehk töötab..

EHH, ARVUTIL ON GARANTIIAJA TURVAKLEEBIS
      ::: Inimesed raiskavad tohutult energiat, et mitte midagi teha ::: Kui soovid oleksid hobused, siis laisad ratsutaksid. ::: Mõned ei õpi kunagi midagi, kuna taipavad kõike liiga ruttu ::: Pool tööst maailmas tehakse selleks, et näidata asju teistsugustena kui nad on ::: Me oleme kõik võhikud, ainult erinevates valdkondades ::: Muutes suhtumist ususse, muudame ka selle mõju meile :::

Comment

Ehk registrist? Või äkki saad selle hydra värgi safe all tööle, et ta asja jälle paika konffaks...
        Kas kaardil on dvi pesa? Äkki lülitas pildi sinna?

Comment

Working...
        X